Huishoudelijke mededeling – door Frank

Het werd tijd om e.e.a. weer eens bij te praten: Soms vergissen mensen zich wel eens in de reacties hier en denken dat Sjoerd iets geschreven heeft i.p.v. Frank. Begrijpelijk, want Sjoerd is zoals bij velen bekend de eigenaar van het bVision blog. Zes dagen per week schrijft Sjoerd hier zijn blogjes. Sinds afgelopen week staat hier rechts in de kolom een foto van Sjoerd zelf. Sinds vandaag (ongeveer) staat er ook een foto van mij bij,  onder die van Sjoerd. Normaliter schrijf ik één keer in de week een van mijn ingevingen hier op het blog. Dat is vrijwel altijd op woensdag en dat is dan weer Sjoerd zijn vrije dag. Sjoerd en ik zijn ook nog collega’s van elkaar en zitten in het zelfde kantoor, en daarbij ook nog eens tegenover elkaar. We delen de hobby fotografie, en daarbij ook nog voor een deel de onderwerpen die ons boeien. Samen hebben we hier op het werk een fotoclub opgericht en maken daardoor ook vaker samen foto-uitstapjes. We zijn meestal ook nog in de zelfde week jarig, maar er is wel twee jaar leeftijdverschil. Toeval wil dat we ook bijna even lang getrouwd zijn, er zit minder dan een week verschil tussen.

Mochten er nog vragen zijn ….?

24 Comments

 1. Helemaal duidelijk..!!
  Fijne woensdag .

 2. geen vragen, dit is duidelijk genoeg.
  fijne dag beiden.

 3. Ha die Frank…

  klip en klaar.
  Aangenaam kennismaken.

  Hartelijke groet van Marlou uit Haarlem

  .

 4. Alleen de pincodes nog, dan weet ik alles!

 5. Er schiet me zo niets te binnen.

 6. Sjoerd kende ik al van gezicht, jou nog niet, nice to meet you

 7. Ja, ik heb een vraag, of eigenlijk een verzoek. Als je weer eens de camera in de hand hebt en Sjoerd is in de buurt, schiet hem dan eens als hij in een ietsje minder strenge bui is? Dat komt toch wel eens voor?;-)

 8. Alleen vergeet je erbij te vertellen dat ik veel eerder met pensioen mag…

 9. Ik kom dus tot de conclusie dat dus Sjoerd de mazzelaar is, want die mag eerder met pensioen.

 10. Ach, als je tussen de foto’s door zo af en toe ook eens een blik op de tekst werpt, en dat pleeg ik nogal eens te doen, dan zijn jullie hier over het algemeen goed uit elkaar te houden. 🙂

 11. Heel duidelijk dus ! Zo’n collega’s onder elkaar en goede vrienden zijn komt ge niet veel tegen ! Ik zou op mijn werk dit niet kunnen /moeten doen , we zijn enkel collega’s 🙁
  Ze kunnen niet lachen met de Ollie in me !

 12. mij was al een deel duidelijk , heb het ooit aan Sjoerd gevraagd.

 13. Hebben jullie ook de zelfde foto uitrusting? 🙂

 14. Kijk, dat is een leuk. Ik denk alleen niet dat ik zelf een foto van mezelf op mijn log zou zetten. Maar wel leuk om een gezicht van iemand anders te zien.

  Love As Always
  Di Mario

 15. Ik zie totaal geen verschil. Trouwens, op mijn page schrijven er wel meer dan zeven per week. Maar niemand heeft dat door.

 16. Een jaar of 7 terug begon bij mij eerst Xinix te bloggen. Later werd dat Xiwel en tegenwoordig doet Ximaar het. En ik kan geen enkel verschil merken. 🙂

 17. ja, soms is het niet duidelijk, soms ook wel.
  En op zich sluit het allemaal wel aan.

  Als men het weet is het duidelijk.
  En dat is het nu voor iedereen weer.
  En toch vind ik eigen log het leukste!

 18. Ha Frank,

  Dit verhaal is duidelijk, soms lees ik gewoon niet goed.

  @ Sjoerd, ot, soms zou een stift op pennen streek beter zijn. oma

 19. Wel handig Frank dat je een en ander even duidelijk uitgelegd hebt.

 20. Jullie hadden wel lief mogen lachen op de foto 😉

Geef een reactie