Huishoudelijke mededeling – door Frank
Huishoudelijke mededeling – door Frank

Huishoudelijke mededeling – door Frank

Het werd tijd om e.e.a. weer eens bij te praten: Soms vergissen mensen zich wel eens in de reacties hier en denken dat Sjoerd iets geschreven heeft i.p.v. Frank. Begrijpelijk, want Sjoerd is zoals bij velen bekend de eigenaar van het bVision blog. Zes dagen per week schrijft Sjoerd hier zijn blogjes. Sinds afgelopen week staat hier rechts in de kolom een foto van Sjoerd zelf. Sinds vandaag (ongeveer) staat er ook een foto van mij bij,  onder die van Sjoerd. Normaliter schrijf ik één keer in de week een van mijn ingevingen hier op het blog. Dat is vrijwel altijd op woensdag en dat is dan weer Sjoerd zijn vrije dag. Sjoerd en ik zijn ook nog collega’s van elkaar en zitten in het zelfde kantoor, en daarbij ook nog eens tegenover elkaar. We delen de hobby fotografie, en daarbij ook nog voor een deel de onderwerpen die ons boeien. Samen hebben we hier op het werk een fotoclub opgericht en maken daardoor ook vaker samen foto-uitstapjes. We zijn meestal ook nog in de zelfde week jarig, maar er is wel twee jaar leeftijdverschil. Toeval wil dat we ook bijna even lang getrouwd zijn, er zit minder dan een week verschil tussen.

Mochten er nog vragen zijn ….?

24 Comments

  1. Heel duidelijk dus ! Zo’n collega’s onder elkaar en goede vrienden zijn komt ge niet veel tegen ! Ik zou op mijn werk dit niet kunnen /moeten doen , we zijn enkel collega’s 🙁
    Ze kunnen niet lachen met de Ollie in me !

  2. Ja, ik heb een vraag, of eigenlijk een verzoek. Als je weer eens de camera in de hand hebt en Sjoerd is in de buurt, schiet hem dan eens als hij in een ietsje minder strenge bui is? Dat komt toch wel eens voor?;-)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.