Een koekje van eigen deeg

Ach, zomaar een foto uit de een of andere zaak waar deegvormen op hingen, ik weet niet eens meer waar, maar ik vond ze op dat moment wel leuk. Het weekend was zeer rustig hier, ik wordt al een echte huisman die nu in opdracht van mijn vrouw me bezig hou met de was, de boodschappen, het eten en ga zo maar door. En daar is ook helemaal niks mis mee. Je komt dan tot de ontdekking dat je al jaren te veel overlaat aan je vrouw en er vanuit gaat dat dat ook zo hoort. Nu besef je pas dat dat eigenlijk niet eerlijk is. Er zijn genoeg dingen die ik zonder moeite kan doen om samen wat meer tijd te hebben. En heren, ik denk niet dat ik de enige ben… Zondag hebben we een kleine rit met de MG gemaakt, dat is o.a. iets waar we beiden van kunnen genieten. En vandaag ga ik weer aan het werk en zal mijn vrouw helemaal aan zichzelf overgeleverd zijn. Maar ik heb alle vertrouwen erin dat dat best wel zal lukken. Voorlopig staan in het gezin in ieder geval alle pijlen gericht op herstel.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Zo te lezen groeit jullie waardering voor elkaar. Dat is mooi. Dat betert dan ook.

 2. Sinds we allebei niet meer hoeven te werken, hebben wij in goed overleg de taken verdeeld zowel in Nederland als in Spanje, en het werkt uit de kunst. Ik hoop voor jou dat Antoinette snel hersteld en jullie weer heel veel dingen samen kunnen ondernemen.
  Groetjes Mara

 3. Als je maar beseft dat dingen ook heel anders hadden kunnen lopen, en in vele gevallen zelf lopen. Op een spoedig en volledig herstel, het is jullie gegund.

 4. Ha Sjoerd,

  Het ziet er wel kleurrijk en vrolijk uit, zo wordt bakken een feest. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 5. En de sneeuw die je nu moet opruimen.

 6. Ik hoop dat je vrouw snel op knapt en ach wat doen in het huishouden is nooit weg natuurlijk.

 7. We werken hier beiden en doen dus ook beiden een deel van het huishouden, maar wel hebben we de taken een beetje verdeeld en doe ik dus vrijwel nooit de was….

 8. Ik ben beschaamd , dat ik vroeger zei ; Je moet mazr enkel het huishouden doen !

 9. Andi had dat ook gemerkt inderdaad vorig jaar met mijn knie..
  maar blijkbaar is het geheugen van een man kort.. 😉 Hij is het nu alweer vergeten…

 10. Herstel is het aller belangrijkste op dit moment, maar fijn dat je de andere kant ook ziet.

 11. Het leven van een huisvrouw gaat vaak niet over rozen, dat ontdek je pas al je het stokje van haar overneemt. Maar ze zal elke dag kleine stukjes van je overnemen.

 12. alles komt weer zoals voorheen, beetje bij beetje.

 13. Heerlijk om te lezen!
  Oost west, Thuis best!!

  Langzaam aansterken en weer helemaal de oude zijn.
  Daar gaat het nu om!!

  groet van Marlou

  .

 14. Ja.. vaak beseffen we niet wat ze allemaal voor ons doen. Maar gelukkig is bij jou het kwartje gevallen.

  Love As Always
  Di mario

 15. Dan is het toch nog ergens goed voor geweest.

 16. Zateradg is poetsdag en Poetsen kan ik als de beste, er zijn wel wat klusjes die ik door omstandigheden aan mij vrouw moet overlaten.
  Maar koken is iets wat je mij niet zonder begeleiding moet laten doen, heb ooit de soep aan laten branden.

 17. Je hebt toch wel meteen een paar van die kleurrijke vormpjes meegenomen, zodat je ook echt koekjes van eigen deeg kunt bakken …?
  Hier in huis bewandelen we helaas al een aantal jaren de omgekeerde weg, door omstandigheden gedwongen kan ik steeds minder van de ooit aan mij toebedeelde taken in de huishouding verrichten. Kortom: profiteer er maar van zo lang het kan.

 18. Je foto is helemaal cult zo, er is een revival van Cup Cakes bakken aan de gang in NL en wereldwijd

 19. Een uitstekende spiegel die je mij voorhoudt en waarin ik mij volledig herken, afgezien dan van het feit dat ik mijn vrouw gelukkig niet meer overdag alleen hoef te laten en dus permanent voor haar kan en mag zorgen. Wat ik een voorrecht vind.

 20. Beter laat dan nooit Sjoerd.
  Je krijgt nu alle kansen en hopelijk nog heel lang.
  Succes vandaag weer.

Geef een reactie