Een koekje van eigen deeg
Een koekje van eigen deeg

Een koekje van eigen deeg

Ach, zomaar een foto uit de een of andere zaak waar deegvormen op hingen, ik weet niet eens meer waar, maar ik vond ze op dat moment wel leuk. Het weekend was zeer rustig hier, ik wordt al een echte huisman die nu in opdracht van mijn vrouw me bezig hou met de was, de boodschappen, het eten en ga zo maar door. En daar is ook helemaal niks mis mee. Je komt dan tot de ontdekking dat je al jaren te veel overlaat aan je vrouw en er vanuit gaat dat dat ook zo hoort. Nu besef je pas dat dat eigenlijk niet eerlijk is. Er zijn genoeg dingen die ik zonder moeite kan doen om samen wat meer tijd te hebben. En heren, ik denk niet dat ik de enige ben… Zondag hebben we een kleine rit met de MG gemaakt, dat is o.a. iets waar we beiden van kunnen genieten. En vandaag ga ik weer aan het werk en zal mijn vrouw helemaal aan zichzelf overgeleverd zijn. Maar ik heb alle vertrouwen erin dat dat best wel zal lukken. Voorlopig staan in het gezin in ieder geval alle pijlen gericht op herstel.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Sinds we allebei niet meer hoeven te werken, hebben wij in goed overleg de taken verdeeld zowel in Nederland als in Spanje, en het werkt uit de kunst. Ik hoop voor jou dat Antoinette snel hersteld en jullie weer heel veel dingen samen kunnen ondernemen.
    Groetjes Mara

  2. Zateradg is poetsdag en Poetsen kan ik als de beste, er zijn wel wat klusjes die ik door omstandigheden aan mij vrouw moet overlaten.
    Maar koken is iets wat je mij niet zonder begeleiding moet laten doen, heb ooit de soep aan laten branden.

  3. Je hebt toch wel meteen een paar van die kleurrijke vormpjes meegenomen, zodat je ook echt koekjes van eigen deeg kunt bakken …?
    Hier in huis bewandelen we helaas al een aantal jaren de omgekeerde weg, door omstandigheden gedwongen kan ik steeds minder van de ooit aan mij toebedeelde taken in de huishouding verrichten. Kortom: profiteer er maar van zo lang het kan.

  4. Een uitstekende spiegel die je mij voorhoudt en waarin ik mij volledig herken, afgezien dan van het feit dat ik mijn vrouw gelukkig niet meer overdag alleen hoef te laten en dus permanent voor haar kan en mag zorgen. Wat ik een voorrecht vind.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.