Sneeuw in Limburg
Sneeuw in Limburg

Sneeuw in Limburg

bVision Photography

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is hier ook wat sneeuw gevallen. Nog niet van enige betekenis, en zeker nog niet de 25 cm waarom ik gevraagd heb, maar toch, het begin is er… Niet dat ik er iets mee gedaan zou hebben, ronddwalen met de auto is er met dit weer niet echt bij. Ook doe ik op zondag de huishoudelijke zaken waar mijn vrouw de lucht nog niet voor heeft, zoals wassen, de bedden verschonen etc.. Herstel gaat nu eenmaal langzaam en met stapjes. We hebben er gewoon een rustig weekend van gemaakt. Buiten een kleine zolderbrand in de straat was er ook niet veel te beleven. Of het moeten de BMW’s zijn die hier de straat niet opkomen met hun achterwielaandrijving. Helaas moet de MG vandaag ook weer eropuit, ik kan niet even bellen dat ik niet kom omdat er een laagje sneeuw ligt, en nog eens helaas, ook de MG heeft achterwielaandrijving. Ik ben benieuwd hoe dat gaat vanochtend naar het werk zonder winterbanden bergje op en bergje af.

22 reacties

 1. En daar gaan we dan Sjoerd, even bijgelezen op de blogs die we eerder vluchtig gezien hebben en nu op vrijdagavond in alle rust hebben bekeken en ik Albert ga reageren.
  Uiteindelijk heb je dus sneeuw gehad in Zuid Limburg. Nog even en het is verdwenen. Hopelijk heeft je MG TF tot nu toe de winter overleefd.
  Saludos de Albert

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Je bent er toch voor elkaar, zeker in ziekte, het schoonhouden gaat door.
  Brand is nu niet erg prettig, nog minder dan anders.
  Ja dat is een nadeel van achterwiel aandrijving, zeker bij een zwaardere auto ken het. oma

  Ot. De dag viel mee, helaas was mijn pc besmet, maar weer opgelost, lees straks maar.
  Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 3. Hier in het hoge noorden zitten we intussen ook in een witte wereld. Het waait en sneeuwt nog steeds, en we lijken er eerst nog niet vanaf te zijn. Gelukkig heeft onze Toyota voorwielaandrijving èn winterbanden, zodat Aafje straks toch voorzichtig naar haar werk kan vertrekken. Die sneeuw is vanuit fotografisch perspectief wel mooi, maar als je de weg op moet, is het verdraaid lastig. Hopelijk heb jij je werk intussen veilig bereikt en klautert A. gestaag bergopwaarts.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.