Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch
Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch

Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch

Terwijl ik op mijn werk zat dwarrelde af en toe een sneeuwvlokje naar beneden, minus twee, zei de thermometer achter me dat het was. Ik was al even buiten geweest en het was guur. Ik had me voorgenomen om later in de middag toch nog even naar de Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch te gaan kijken, maar er zat me iets dwars waar ik de hand niet op kon leggen. De bewakingsapplicatie van onze communicatieserver gaf aan dat er iets niet lekker liep, maar ik kon niet vinden wat er aan de hand was. Inmiddels was het bijna 11 over 2, de traditionele vertrektijd van de stoet. En opeens vond ik het, een van de applicatieservers maakte overuren en stond op afstorten, wat even daarna, ook gecontroleerd gebeurde. Nadat ik de zaak weer onder controle had keek ik op de klok, en zag dat het inmiddels alweer twee uur later was, helaas dus, niks gezien. Als ik me iets minder bezorgd gevoelt had, had ik waarschijnlijk de optocht nog kunnen zien, maar had daarna alsnog naar het werk gemoeten om de zaak weer aan de gang te helpen. Het is maar waar je voor kiest. Alleen geen foto’s, en dat is dan weer jammer. Vooruit, ene nog dan, van de kinderoptocht. Een van de koeien uit het Kowrenne, was ook te zien in de kinderoptocht….

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Ik heb dit jaar geen optocht meegemaakt helaas, normaal zie ik wel een optocht op de zondag maar was veel te druk. Vorig jaar nog de lichtjes optocht in Well gedaan, dat was erg mooi. Maar het zit er alweer bijna op die carnaval!
    Mooie foto’s!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.