Het is over, alaaf

Speciaal voor een van mijn bezoekers en voor iedereen als afscheid van een paar dwaze dagen het onderstaande filmpje, het is wel even in het Duits, maar daarom ook erg kort…
Over is het ook voor de Paus, in navolging van Bea treed hij ook af. alleen wat sneller. Onze Alois ziet het niet meer zitten. Maar dat is ook niet gek met zo’n voornaam. Alois is ook de voornaam van Alzheimer, en ik vrees dat dat er ook mee te maken heeft. De vorige Paus is gewoon een afgang geweest, Volgens mij hebben ze die met wiet overeind gehouden. Gelukkig is het niet mijn clubhuis zoals Brillie het uitdrukt. Het boeddhisme spreekt me meer aan in dat opzicht. Geen goden en alleen een levensfilosofie. Zeus en consorten, God en Jesus en Maria en Mohamed maken het veel te ongeloofwaardig in deze moderne tijd, Dat die goden geen computers en mobieltjes hadden met al hun gaven is niet echt geloofwaardig. Nee, dan zijn Bill Gates en Steve Jobs de echte goden van deze tijd geweest. Maar ook die halen het niet, De PC’s, laptop’s,iBooks en iMac’s zijn ook al achterhaald door de tablets.
Mocht u Frank missen, juist ja, die heeft alweer vakantie…, maar het is hem gegund.20 Comments

 1. Ik lach blauw van het lachen.
  Grtz Mara

 2. Smurfjes zijn zo lief. Ik ben een keer in mijn leven met carnaval in het zuiden geweest. Mijn dochter heeft toen als smurf verkleed rondgelopen.

 3. Ha, dat is goed gesmurft! Welk een smurfheid!

 4. Nu weer nuchter worden allemaal. Het is wat.

 5. Ondanks dat ik twee feesten bezocht is het verder eigenlijk langs mij heen gegaan. Normaal kijk ik naar de Duitse optochten op tv sie zijn altijd wel mooi.

 6. Ha Sjoerd,

  Vele zullen in zak en as zitten, de kater komt later. oma

 7. Het doet mij beiden niets.
  En frank fijne vakantie, warm land hoop ik.

 8. Het leven is soms oneerlijk verdeeld, Frank heeft lekker vrij en gij moet doorgaan!

 9. En helaas ook mijn vrije dagen zijn voorbij.

 10. Ik ben geen voorstander van geloven in het algemeen, ik geloof dat daar alleen maar narigheid van komt. Het is ook heel dubieus dat dat soort mannen het nodig vindt in jurken te lopen. Ik vind het hachelijk!

 11. en toch is carnaval nog niet helemaal gedaan, tot half vasten (of zelfs nog iets langer) is er ieder weekend wel ergens een carnavalstoet hier in Limburg

 12. Wat zal het daar rustig zijn de rest van de week.

 13. Nou, Of Boeddah zo lekker bezig is met zijn kindhoertjes ( moet je je er ff dieper in verdiepen, dan gaat er een beerput open.. )
  IN elk geval, jij hebt een carnaval gehad, wij nuchtere sneeuw en oostenwind. Ieder krijgt wattie…. ? *wink*

  Vrolijke zwaai, Salty

 14. Als de Katholieken een jonge donkere lesbiënne de vacature laten vervullen hebben zij wat mij betreft weer wat bestaansrecht. Anders mag het katholicisme, wat mij betreft, in het museum naast de stoomtrein gaan staan.

 15. Blij dat het weer normaal is hier

 16. Wat een schattig smurfje 🙂
  Die paus kan mij ook gestolen worden, ze hebben nu een zwarte op het oog geloof ik.

 17. hahahaha die Sjoerd!

  Als ze nou die gekke smurf als paus en als koning doen, dan zijn we meteen van een hele hoop problemen af!!

  groet van Marlou

  .

 18. Voor mijn gevoel duurt het altijd de hele maand februari…. 😉

  Love As Always
  Di Mario

 19. hier nog niet veel gemerkt van carnaval behalve enkele kinderen die verkleed op straat liepen.

 20. Vandaag nog haringhappen, dan zijn alle katers zo weer weg.
  Fijne vakantie voor Frank.

Geef een reactie