Het is over, alaaf
Het is over, alaaf

Het is over, alaaf

Speciaal voor een van mijn bezoekers en voor iedereen als afscheid van een paar dwaze dagen het onderstaande filmpje, het is wel even in het Duits, maar daarom ook erg kort…
Over is het ook voor de Paus, in navolging van Bea treed hij ook af. alleen wat sneller. Onze Alois ziet het niet meer zitten. Maar dat is ook niet gek met zo’n voornaam. Alois is ook de voornaam van Alzheimer, en ik vrees dat dat er ook mee te maken heeft. De vorige Paus is gewoon een afgang geweest, Volgens mij hebben ze die met wiet overeind gehouden. Gelukkig is het niet mijn clubhuis zoals Brillie het uitdrukt. Het boeddhisme spreekt me meer aan in dat opzicht. Geen goden en alleen een levensfilosofie. Zeus en consorten, God en Jesus en Maria en Mohamed maken het veel te ongeloofwaardig in deze moderne tijd, Dat die goden geen computers en mobieltjes hadden met al hun gaven is niet echt geloofwaardig. Nee, dan zijn Bill Gates en Steve Jobs de echte goden van deze tijd geweest. Maar ook die halen het niet, De PC’s, laptop’s,iBooks en iMac’s zijn ook al achterhaald door de tablets.
Mocht u Frank missen, juist ja, die heeft alweer vakantie…, maar het is hem gegund.20 Comments

  1. frank-103

    Ik ben geen voorstander van geloven in het algemeen, ik geloof dat daar alleen maar narigheid van komt. Het is ook heel dubieus dat dat soort mannen het nodig vindt in jurken te lopen. Ik vind het hachelijk!

  2. Nou, Of Boeddah zo lekker bezig is met zijn kindhoertjes ( moet je je er ff dieper in verdiepen, dan gaat er een beerput open.. )
    IN elk geval, jij hebt een carnaval gehad, wij nuchtere sneeuw en oostenwind. Ieder krijgt wattie…. ? *wink*

    Vrolijke zwaai, Salty

  3. Als de Katholieken een jonge donkere lesbiënne de vacature laten vervullen hebben zij wat mij betreft weer wat bestaansrecht. Anders mag het katholicisme, wat mij betreft, in het museum naast de stoomtrein gaan staan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.