Leidse Volvo 164
Leidse Volvo 164

Leidse Volvo 164

bVision Photography

De Volvo 164 was eigenlijk een luxe uitvoering van de Volvo 140-serie. Een heel leuk front erop en een 3 liter-zescilindermotor onder de motorkap en vaak voorzien van lederen bekleding, een schuifdak en stuurbekrachtiging en veelal een automaat. Het model is geproduceerd van 1969 tot en met 1975, waarna het werd opgevolgd door de Volvo 260-serie. Ikzelf vind het een van de mooiste modellen van dit merk.

bVision Photography

Het model hier werd door Leidse Glibber gesignaleerd en direct op de gevoelige plaat vastgelegd. Dit model is niet zo heel fraai meer, en het is de vraag wat de eigenaar ermee van plan is. Dit type auto is voor weinig geld heel goed te restaureren en kan dan nog jaren mee, of je rijdt hem meteen helemaal op. Een beetje duur in wegenbelasting en verbruik, maar het kost verder ook geen drol…

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Van Volvo vind ik dit zeker niet het mooiste model… de kleur was vaak goudkleurig…als oldtimer heeft ie zeker iets… wegenbelasting zal meevallen…er zit een blauwe kentekenplaat op… maar zo te zien wordt er al iets aan gedaan….??!! Als ik een andere kleur zou mogen kiezen… dan heeft ie zeker iets…. de eerste foto van de neus is heel erg gaaf….Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.