Het kan wel…

Het kan wel…

bVision Photography

Tien maanden zijn ze inmiddels, en zowel Ollie als Kaatje zijn groter dan onze oude gezette dame, Daisy. Met Kaatje kan ze nog wel door een deur, maar Ollie kan ze niet hebben. Dat is voor haar een irritant mannetje dat ook nog eens af en toe speels een klap uitdeelt. Maar het kan wel, alle drie samen. Ollie ligt hier wat ongelukkig tussen de dames in. En dat terwijl we eerst dachten dat de poes de kittens nooit zou aanvaarden in “haar” huis. Alleen ’s nacht zijn ze gescheiden. Daisy slaapt dan in de huiskamer en de twee kittens spoken door de rest van het huis. Links Kaatje, rechts Daisy en in het midden Ollie.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Supergave foto, die laatste. Hoe die rooie zich aanpast aan de situatie….meesterlijk. Katten zijn toch raadselachtige wezens, hé? Ik zou toch zo graag eens weten wat er in dat koppie van de mijne om gaat. Ze kunnen je soms zo aankijken van: Kom maar op, wijffie! Ik lust je rauw. Grappig!

  Annette Barendregt
 2. Wat lief die drie. Zou zo weer een kat nemen, maar dat kan helaas niet omdat we nu 25 weken per jaar in Spanje vertoeven. Volgende week ga ik weer die kant op en ook hier wordt het lente, waar menigeen met smart op gewacht heeft. Jij hebt je sneeuw gehad 😉
  Grtz Mara

 3. Ha Sjoerd,

  Maar Daisy blijft wel de baas, ook al is Ollie vervelend.
  Hier is dat ook zo. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM.

  oma

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: