British Cars and Lifestyle
British Cars and Lifestyle

British Cars and Lifestyle

bVision Photography

Gisteren waren we in het Autotron te Rosmalen om een bezoek te brengen aan de British Cars and Lifestyle beurs. En dan ga je uiteraard in stijl, met de MG dus, en wat voor een style, aan de poort werden we netjes van het andere volk gescheiden en mochten we onze MG tussen wat andere auto’s van aanzien zetten. Met een speciale bewaking erbij uiteraard. Schijnbaar keken we wat beteuterd, zo wat gebeurd hier. Maar het zat wel goed. Met een speciaal systeem werd op deze wijze voorkomen dat er Britse auto’s met enige standing, zoals o.a. die van mijn buurman werden gestolen.

bVision Photography

Dat was dus een lekker begin van de dag, die rustig begon, maar al snel werd het een drukte van belang en stond je bijna overal in de rij te kijken. Kleren, meubels, voedsel, Guiness en ga zo maar even door, maar voornamelijk toch Cars en onderdelen voor deze. British Cars, Van Alvis tot MG zullen we maar zeggen. Soms bijzonder mooie exemplaren die je uiteraard op iedere oldtimerbeurs ziet. Voor de afwisseling was er goed te eten in het restaurant, hetgeen de afgelopen jaren wel eens minder was. De nieuwe eigenaar heeft het begrepen, er zit geld in een goede catering en het restaurant zat dus ook afgeladen vol.

bVision Photography

Ook voor muziek en dans was gezorgd, dus voor ieder wat wils, als je tenminste van British houdt. Het autotron is als gebouw niet zo heel groot, met een paar uur heb je het wel bekeken. Maar in tegenstelling tot de vorige keer. Was het deze keer allemaal keurig verzorgt en is het ons goed bevallen.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Dat is voor Mara en mij al weer een paar jaar geleden dat wij hier geweest zijn. We herinneren ons dat het altijd heel gezellig was. Meestal zijn we de maand maart in Los Boliches aan de Costa del Sol, waar ik alleen maar een Batavus city bike (dat rijdt wel open 😉 ) heb en geen MG. MaGistrale lentegroeten Albert

 2. hai Sjoerd,

  wat staat jouw MG daar mooi te pronken!!
  Mooi autootje!!
  En die beurs was aan jou wel besteed!!

  En die Guiness… mmmm!! Een lekkere, maar vreemde smaak!!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.