Een mooie vrije dag

Een mooie vrije dag

Het was op de 30ste van april 2013 dat ik, dankzij de koningin, van mijn jaarlijks dagje extra vrij mocht genieten. We zijn van “Duitsen bloed”, dus in de ochtend vertrokken we richtig Duitsland om de boodschappen in te slaan voor de rest van de week, want vandaag mag ik werken omdat Frank alweer met vakantie is. Waarom we dat met de MG deden was me een raadsel, want we hebben meteen wat extra spullen ingeslagen voor onze vakantie naar Oostenrijk eind volgende week. En daar past dus een volle boodschappenkar in, maar ook niet meer, gatverpieleke…
In de middag zijn we vertrokken om even te gaan tanken, maar dan moet je uiteraard wel ruimte hebben om benzine in de tank te doen, het werd een volledige euregiorit, waarbij we zowel België alsook Duitsland aandeden. En onderweg in t Auwt Vaerhoes in Obbicht een lekker pilske gevat (ja eentje maar). Onderweg, aan de kruisstraat in Sibbe, kwamen we ook de onderstaande snuit van een kever tegen, ludiek, dat wel, maar het rijdt voor geen meter…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: