Voor iedereen
Voor iedereen

Voor iedereen

Ik hoop voor iedereen dat alles goed gaat vandaag, dat er geen rotzooi van komt. Ik ben niet voor het koningshuis, maar gun een ieder wat hem toekomt. Het voordeel van een democratie is dat ook als je het met bepaalde zaken niet eens bent, je je toch bij de meerderheid neer moet leggen en niet moet gaan zitten mokken. Wij gaan gewoon wat anders doen.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. frank-103

  Hier hebben we aan de oranje tompouces gezeten, de vlag uitgehangen en zijn naar zo’n tijdelijke vuilnisbelt geweest om in andermans rommel te grutten. Vanavond het 8 uur journaal bekijken en vervolgens gaan we kijken hoe de koninklijke door Duitsers uit de regio Dortmund uit de kampioentjes klasse wordt geschopt.

  Zonder koninklijk huis zou ik vandaag gewoon op kantoor moeten zitten, aan de gore koffie zonder iets er bij, en was er geen koninklijke vanavond aan het voetballen, weg dus met de republikeinen!

 2. Plezante (oranje) dag toegewenst. Op jouw manier wordt het vast leuk šŸ˜‰ .
  Toch nog even deze link lezen, over Hans Maessen, campagneleider bij het Nieuw Republikeins Genootschap. Ga naar: http://www.parool.nl/parool/nl/4024/AMSTERDAM-CENTRUM/article/detail/3433719/2013/04/29/Republikein-demonstreert-vast-op-de-Dam.dhtml
  Je behoort dus tot die 20%. Een minderheid die niet voor het koningshuis is.
  Salu2 de Albert y Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.