Day Dream Ride
Day Dream Ride

Day Dream Ride

bVision Photography

Afgelopen weekend is de voor veel bewoners van huize Op de Bies weer een feest geweest, er werd een (toeter)tocht georganiseerd voor de 120 geestelijk en lichamelijk gehandicapten die daar verblijven. Ik weet niet hoeveel vrachtwagens en motoren en auto’s er bij ons door de straat denderden, maar het waren er heel wat. En met al dat getoeter daverde de hele straat. Heel parkstad hebben ze “onveilig” gemaakt, maar voor een dagje moet dat kunnen.

bVision Photography

Day Dream Ride is een samenwerking tussen De Motor Vreunj Heele en Stichting Truck-aid Limburg. De foto’s zeggen meer dan genoeg… ze hebben genoten.

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Motor Vreunj Heele

    Hallo bij deze willen we even de datum van de Day Dream Ride 2014 doorgeven de grote dag is dan op 17 mei 2014 wilt u deelnemen op welke manier dan ook stuur ons dan een mailtje naar st-daydreamride@outlook.com zodat ook deze dag een dag om nooit te vergeten wordt en wij weer vele mensen blij mogen zien

  2. Volgende week zaterdag hebben ze dat in Zeeland. En toevallig ben ik daar elk jaar als het daar is. En dan ga ik ook altijd kijken. Een genot om elk jaar weer te zien.

    Lvoe As Always
    Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.