Neem een plukje lente mee
Neem een plukje lente mee

Neem een plukje lente mee

bVision Photography

Vandaag heb ik de lente in de aanbieding. Na enige successen op programmeergebied, vond ik dat ik wel wat eerder naar huis kon gaan en u trakteren op deze twee voorbeelden van de aanstormende lente. Beide foto’s zijn gemaakt in Heerlen op het Burgemeester de Hesseleplein, waar ik iedere dag mijn vrouw ga halen. Het is een oase in het hartje van Heerlen waar je even lekker tot rust kunt komen. Tussen de middag had ik ook al een kleine wandeling gemaakt in plaats van ook nog in de pauze achter mijn computer te zitten. Het resultaat was een aha erlebnis toen ik verder ging met het opsporen van enige hinderlijke fouten in een webapplicatie. En na het afsluiten van de maandwerkzaamheden dacht ik yes, wegwezuh…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Na zo’n succes is het een wel verdiende afsluiting van de werkdag.
  Genieten van de zon en kleuren is dan ook wat, werkt wel. oma

  ot, ja aan huishoudelijke vaardigheden heb je veel ervaring opgedaan.

 2. Han

  Het verschil is toch nu ook voor mij zichtbaar de natuur hier in Duitsland staat er net zo mooi bij als op jou mooie foto’s.
  Morgen meer over de GPS informatie.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.