What a wondurfull weekend

What a wondurfull weekend

Wellicht was het niemand opgevallen, maar de afgelopen zaterdag was er geen blog, niet dat ik die niet gemaakt had, maar hij stond nog als concept, ik was vergeten om hem te publiceren. Dat komt wel vaker voor, en dan publiceer ik dat vroeg in de ochtend. Met alle hectiek van de afgelopen zaterdag, was het reeds laat, en toen ik tijdens een etentje bij Castello in Heerlen mijn dochter een foto wilde laten zien die ik op mijn site had staan, zag ik pas dat ik dit helemaal vergeten was.

bVision Photography

Op zaterdag ochtend zette ik alvast onze oude vaatwasser voor de deur om hem later naar het milieupark te brengen met de Mégane. Maar eerst moesten we nog even boodschappen gaan doen. Maar sakkerdjie, toen we een uurtje later weer terug waren om de vaatwasser weg te gaan brengen was die gestolen. Hij was helemaal gedeukt en volgens mij kon niemand die meer aan de praat krijgen. Ik heb nog even overwogen om de politie te bellen, maar aan de andere kant scheelde me het ook een ritje milieupark. Wie zet nou ook een vaatwasser zo maar aan de straat.

click to see the pictures big

bVision Photography

Tijdens de terugtocht van een rondje Eifel en Ardennen raakte ik verstrikt in de plaatselijke wielerronde van Voerendaal. En wat doe je dan, je maakt gewoon een foto. Tijdens de ronde was er ene dusdanig hard naar de macadam gegaan dat er medische hulp verleend moest worden in het Heerlense Atrium. Dat heb ik dan weer niet gezien.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Volgens mij is het een Volvo, wat er dan nog rest.
  Heerlijk toch als een scharrelaar je werk uit handen neemt.
  De Eifel is zo mooi, en vanuit jouw woonplaats ben je er zo. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 2. Daar ben je mooi vanaf gekomen, dat scheelde weer een ritje.
  Van zo’n door het landschap slingerend kleurrijk lint van wielrenners kan me op zijn tijd wel bekoren. Je hebt er weer een heel aardige foto aan overgehouden.

 3. Ik bel hier voor dat soort dingen gewoon de oudijzerboer en hij komt het gewoon ophalen. Hartstikke makkelijk. Ik was zaterdag zelf ook druk, dus ik heb er weinig van gemerkt.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Je wist het blijkbaar niet maar dit is een heel handig systeem, zo kom ik vaak van mijn oude spul af. Ik zet het aan het pad bij de volkstuin. Meestal staat het er niet langer dan een uur.

 5. Annette Barendregt

  Die wielerfoto is gaaf! Ik ben natuurlijk een grote fan van Tom Boonen en daarom besmet geraakt met dit virus. Supergoed gedaan, want het gaat snel, hé?

 6. Ja wel, wel gezien, maar dacht Sjoerd is lekker weekend aan het vieren.
  Mooi toch als spullen voor de stort zichzelf opruimen.
  Scheelt je weer een ritje en de ander vast blij.
  Goede start van de nieuwe week.

 7. ik denk dat heel Nederland op zijn of haar manier genoten heeft vandaag, schitterend weer.
  Ik heb behalve het bevrijdingsvuur en een braderie, ook nog een Sjoerddagje gehad.
  Sjoerddagje????? Nou ik bedoel naar een oldtimershow geweest 🙂

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: