Vakantie
Vakantie

Vakantie

Vreemd is dat als je zomaar in ene vakantie hebt. Op het werk ging het prima gisteren en heb ik nog net alles kunnen aanzetten wat ik moest doen en daarna gauw de pin erin en naar huis. In de avonduren naar mijn vriend Humberto, diens ouders waren uit Aruba op bezoek, en dat is altijd gezellig. Op weg naar huis heb ik enkele kilometers moeten omrijden om weer thuis te komen want vandaag is er braderie, en dan vind men het nodig om heel Hoensbroek twee dagen af te sluiten. De braderie bestaat uit twee gedeelten en wij liggen er precies tussen in. Morgen alle boodschappen doen voor de achterblijvers en dan yes, richting Oostenrijk. Of ik in die tijd nog logjes plaats, wie weet, behalve de zaterdag en zondag ziet u het maar. Wellicht heb ik wel echt vakantie deze keer…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 reacties

  1. Ik kom je ook namens Mara een hele fijne vakantie naar en in Tirol toewensen met je MGTF 😉 cabrio. Gaat de kap nog dicht op de snelweg? En niet te vergeten we hopen allebei dat je vrouw Annette ook zal genieten. Gedeelde vreugd is dubbele vreugd ;-).
    Ik mail je nog, hopelijk lees je je mail in de vakantie. Zaterdag molendienst, het is Nationale Molendag. Ons hele gebeuren kan niet doorgaan. Meer in de mail.
    Salu2 Albert

  2. groot gelijk heb je om echt vakantie te nemen, geen of zo weinig mogelijk pc … geniet er maar van , ben ook dikwijls in Oostenrijk geweest, ik hou wel van de bergen
    Heel veel fijne geniet-momentjes en doe de bergen de groetjes van mij

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.