Braderie 2013

Braderie 2013

bVision Photography

Zonder eten is een braderie uiteraard onmogelijk. Een lekker hapje hoort erbij. En deze meneer draagt echt bij aan deze javaanse cultuur. “Sambal bij” heb ik niet gehoord daar. Er stond van alles op de braderie, van stokje saté tot een Amerikaanse pizzabus.

bVision Photography

Ook muziek hoort bij een braderie, er stonden voor zover als ik gezien heb drie grote podia, op de Akerstraat, in het centrum en op de markt. De foto is van de band “Time Out” die een optreden op de markt verzorgde.

bVision Photography

De jeugd was zeer zeker niet vergeten, want wie de jeugd heeft, heeft volgend jaar weer bezoek. Op de markt stond dit jumptoestel, verder vond je er diverse draaimolens en andere kermis attracties. Op de parkeerplaats bij het centrum was een compleet luchtkussenspeeldorp opgesteld.

bVision Photography

Zeker op dit soort festijnen is gezien worden van groot belang. daarom lieten de smurfen zich natuurlijk makkelijk vangen. Al zag je hier en daar een vliegende smurf door het luchtruim zweven. Ik kon het niet nalaten om speciaal voor Renesmurf deze foto te maken.

click to see the pictures big

bVision Photography

Och, was ik me bijna vergeten om een foto van het publiek te maken. Dat kan echt niet. Ik weet het niet zeker maar ik heb zo’n eenenvijftigduizendriehonderdvierentachtig bezoekers geteld. Nou ja, het kan er ene meer of minder zijn geweest.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Een gezellige braderie, ook komt dat door het weer.
  Ben altijd voorzichtig met eten op zulke plaatsen. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM.

 2. Dat jumptoestel ziet op zijn zachtst gezegd nogal ingewikkeld uit, dat is niets voor mij. Maar ach, dat geldt ook al voor het geschuifel door de mensenmassa op zo’n braderie. Ik zou waarschijnlijk snel een zonnig terrasje hebben opgezocht. 🙂

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: