Back home again…
Back home again…

Back home again…

Aan alle mooie dingen komt een einde zeggen ze wel eens, en dat geldt zeker voor onze vakantie in Tirol. We hebben echt genoten daar, en zeker van het mooie weer aldaar. Alleen op de heen en op de terugweg was de kap op de cabrio, de rest vrijwel altijd open. Heerlijk gewoon. Op onze laatste vakantiedag hebben we nog even in een laatste rondje Tirol drie passen genomen, waaronder nu op een reguliere manier de Gerlos Pas (1630 mtr hoog). Heerlijk, gewoon genieten om in dit land met de MG rond te rijden. Vanaf vandaag zal ik ook weer bij jullie reageren. Ik heb nog wel vakantie, maar de rest wordt bijkomen en wat in de omgeving rondkijken. Tenminste als het weer hier even wat beter wil worden. Nog een laatste foto als afscheid aan een heerlijke vakantie. Een foto genomen vanaf de Gerlospas naar de Krimmler Wasserfalle. Helaas, het weer had iets meer helder mogen zijn.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Nu is het weer terug bij af, wennen aan de kou en regen.
  De MG vertellen dat het over is met de bergen, alles is weer vlak.
  Gelukkig kunnen jullie terug mijmeren aan een fijne vakantie. oma

 2. frank-103

  Geweldige foto, ik heb daar lang, heel lang, geleden ook rond gelopen. Hier viel weinig dak van mijn auto te halen, ook niet omdat hij dan waarschijnlijk total loss is… 😉

 3. Dat is een goed ding, dat jullie mooi weer gehad hebben. Het kwam jullie toe. Ach ja, zo komt er altijd weer een eind aan alle mooie dingen, maar het gewone leven kan ook heel mooi zijn.

 4. Ik heb altijd gedacht vanaf het restaurant (wat je duidelijk op jouw foto) ziet is het nog een heel eind omhoog..
  Kwam ik laatst toen ik de folder bestudeerde op mijn werk tot de conclusie dat het ‘maar’ 100m verder omhoog is.. GRRR!!! Nog niet eens een 3e van wat je dan al hebt gehad..
  Nouja goed. Tijd dus om een keer echt omhoog te gaan lopen daar!

 5. Nou dat was kicken in Tirol… geweldig kap eraf…hier heb ik mijn kap maar steeds op..een paar dagen tussen de buien door nog wat in de tuin lopen klussen…alles is supergroen, maar ik kwam net alweer drijfnat thuis…. een goeie greep om er op dit moment even tussen uit te gaan…de rest van de week wordt het hier alweer herfst… dus geniet nog van je herinneringen en je foto’s….

 6. Wat een uitzicht zeg. Schitterend hoor. Voor het weer had je beter nog even daar kunnen blijven, want het wordt zelfs kouder hier. Maar wel welkom thuis natuurlijk.

  Love As Always
  Di Mario

 7. Goed om te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad en dat het weer meewerkte, je moet er tenslotte toch weer een tijdje op teren.
  Gezondheidsperikelen en een koud, maar gezellig kampeerweekend hebben mij de laatste week ook vrijwel alle dagen van bloggen en reageren afgehouden. In de loop van de komende week hoop ik de draad ook weer op te pakken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.