Vakantiemannen – door Frank
Vakantiemannen – door Frank

Vakantiemannen – door Frank

Vandaag ben ik weer aan de beurt om wat te schrijven, mijn vakantie zit er al weer bijna twee weken op, en zoals gewoonlijk duurt het niet lang voor alles op het werk weer is zoals het was. Sjoerd heeft nog even tegoed en zo wisselen we elkaar af. De volgende vakantie staat voor mij gepland in september, dan weten jullie het alvast als hier geklaagd wordt dat ik alweer vakantie heb, dan is het in ieder geval al oud nieuws. Het voordeel van de wat hogere leeftijd op de werkvloer is dat we bulken van de vakantiedagen. Daarnaast is met overwerk nog het een en ander bij te verdienen. Zo hebben we ieder ook nog een vaste dag in de week vrij. Op die manier moeten we het voorlopig wel redden tot het pensioen gaat komen.  Mijn vakantie was weer eens in Griekenland. Al vroeg geboekt, dat was extra korting en een paar dagen vóór de landelijk vakanties vertrekken maakt het ook enkele honderden euri’s goedkoper. Als mijn vakantie geen rondreis is dan staat hij zwaar in het teken van relaxen. En dat hebben we gedaan, wat rondkijken, ergens wat gaan drinken, nog wat op ons gemak bezichtigen, en dan uitgebreid ergens wat gaan eten met een grote pot Mythos erbij. ‘S avonds een potje kaarten of wat facebooken. Een voetbalwedstrijd op TV, overdag ook nog wat fotootjes maken van de omgeving …… Time flies when youre having fun.

Hieronder een tweetal foto’s door mij genomen nabij het sponsvisserseiland Symi

 

13 Comments

  1. Hoi Frank, Terugblikken naar je vakantie is altijd leuk en als je dan al weer aan de volgende kan en mag denken, kan je leven niet stuk. Die ene dag in de week vrij houdt je op de been tot je pensionering. Succes en sterkte. Grtz Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.