The End
The End

The End

Vandaag moet ik helaas weer aan de bak, om het zo maar eens te zeggen. Goh, je zou kunnen wennen aan de rest van je leven vakantie. Maar helaas, zo werkt het niet. Terugkijkend mag ik niet klagen. In Oostenrijk was het schitterend en hebben we in tegenstelling tot de nu catastrofale weersomstandigheden aldaar, met overstromingen en aardverschuivingen in Tirol, fantastisch goed weer gehad. En voor de rest mogen we ook niet klagen. Thuis gewerkt als het slecht was en geprofiteerd van het weer als het zich voordeed. O.a. naar Einhoven geweest, naar Appeltern, naar Luttelgeest en naar Hendrik Jan… Toeval bestaat ook nog, nooit gaan we in discussie of accepteren we aangeboden kranten en tijdschriften. Maar afgelopen donderdag namen we een krantje mee in Maastricht. Laat nu net in die krant staan dat ons favoriete Restaurant in Margraten, Macedonië is afgebrand, tot de grond toe.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Een tevreden terug blijk Sjoerd, zo blijft vakantie wel leuker.
  elke dag slagroom verveld ook.
  Ja het is nu flink slecht in Oostenrijk en Duitsland.
  Jammer van het restaurant, was ook op het nieuws, wanneer weet ik niet meer. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 2. frank-103

  Mooi kasteeltje daar in Oostenrijk, en ja, die balkanlieden zijn licht ontvlambaar, geen wonder dus dat hun restaurants met enige regelmaat tot de grond afbranden! De zomer schijnt er nu toch echt aan te komen, hopelijk heb je niet al je vrije dagen al opgemaakt!

 3. Han

  Hallo Sjoerd, wij zien de Rijn elke dag stijgen. Niet dat wij natte voeten zullen krijgen, maar de camping aan de overkant is al ontruimt en staat geheel onder water.

  Herzliche Grüße

 4. Het eerste werkuur na de vakantie is altijd het moeilijkst, daarna zit je er weer helemaal in de molen en op het eind van de dag ben je weer helemaal toe aan vakantie.
  Maar je hebt een fijne vakantie gehad, en die neemt niemand je meer af.

 5. Jammer, voor jou dat je vakantie voorbij is. Fijn voor je collega’s dat je er weer bent. Jammer dat het restaurant is afgebrand, ik kwam er ook wel eens ooit. En wat vakantie betreft, vakantie is vooral leuk omdat het schaars is. Als je voortaan altijd thuis bent heet het pensioen. Volgens mij ga ja dan juist van allerhande bezigheden verzinnen om je niet kapot te vervelen. Vrije tijd is ook duur! Kijk maar eens wat je allemaal voor activiteiten in je vakantie geperst hebt de laatste weken. Die MG rijdt immers niet op water.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.