De dag na een nieuw begin
De dag na een nieuw begin

De dag na een nieuw begin

Zoals altijd op een eerste werkdag loopt het niet zoals je verwacht. Uiteraard kan mijn Collega Frank niet het werk van mij erbij doen, en als je dan terug komt vindt je de meest vreemde zaken in de mail en in ons helpdesksysteem. Kom je tot de ontdekking dat mensen je hele agenda hebben volgeplempt met afspraken, zodat je ook niet aan de oplossing van operationele zaken toekomt en ben je na vijf uurtjes werken aan pauze toe en lijkt het alsof er niets veranderd is in de tijd dat je vakantie had. En dan heb je de middag nog te gaan. Mijn vrouw zei het treffend, we zijn te oud geworden om te gaan werken…
Nee, neem dan de de Blob of druppel van Massimiliano Fuksas in Eindhoven. Schitterend om te zien, maar knap lastig als je een lekkage of iets anders hebt. Dan kun je niet even de torenkraan laten terugkomen voor een reparatie, de plaatselijke glazenier ziet je niet staan. Dan huur je gewoon op de zaterdag een alpinist in met een kitspuit die de zaak moet opknappen. Nee, mij niet gezien, dan toch maar mijn eigen job. Alhoewel, na een rondje Tirol ben ik voorlopig weer even van hoogtevrees af…

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Gek he iedereen heeft dat na een paar uurtjes werken is het alsof je nooit weg geweest bent. En ja, misschien worden we wel te oud om te werken en zouden meer vrije tijd moeten hebben voor alle hobby’s 🙂
    OT Er wordt hard over nagedacht om meer met mijn site te gaan doen en dan niet meer via Punt nl maar gewoon op server van een kennis, Ik houd je op de hoogte als het zover is. Je hebt gelijk alleen tijd en angst voor het onbekende zijn de grote boosdoeners 🙂

  2. vakantie zit erop als ik het goed begrepen heb… tja aan alle mooie liedjes komt n eind 🙂 Die glazenwassers, ik blijf er ook steeds effe bij stilstaan en naar boven kijken, mij niet gezien denk ik dan !

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.