De dag na een nieuw begin

Zoals altijd op een eerste werkdag loopt het niet zoals je verwacht. Uiteraard kan mijn Collega Frank niet het werk van mij erbij doen, en als je dan terug komt vindt je de meest vreemde zaken in de mail en in ons helpdesksysteem. Kom je tot de ontdekking dat mensen je hele agenda hebben volgeplempt met afspraken, zodat je ook niet aan de oplossing van operationele zaken toekomt en ben je na vijf uurtjes werken aan pauze toe en lijkt het alsof er niets veranderd is in de tijd dat je vakantie had. En dan heb je de middag nog te gaan. Mijn vrouw zei het treffend, we zijn te oud geworden om te gaan werken…
Nee, neem dan de de Blob of druppel van Massimiliano Fuksas in Eindhoven. Schitterend om te zien, maar knap lastig als je een lekkage of iets anders hebt. Dan kun je niet even de torenkraan laten terugkomen voor een reparatie, de plaatselijke glazenier ziet je niet staan. Dan huur je gewoon op de zaterdag een alpinist in met een kitspuit die de zaak moet opknappen. Nee, mij niet gezien, dan toch maar mijn eigen job. Alhoewel, na een rondje Tirol ben ik voorlopig weer even van hoogtevrees af…

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Misschien worden we wel te oud om met vakantie te gaan en moeten we gewoon in het werkritme blijven.

 2. Neemt getuige die volgeplempte agenda niet weg dat je toch weer geacht wordt om tot grote hoogten te stijgen, hoogtevrees of niet.

 3. Gek he iedereen heeft dat na een paar uurtjes werken is het alsof je nooit weg geweest bent. En ja, misschien worden we wel te oud om te werken en zouden meer vrije tijd moeten hebben voor alle hobby’s 🙂
  OT Er wordt hard over nagedacht om meer met mijn site te gaan doen en dan niet meer via Punt nl maar gewoon op server van een kennis, Ik houd je op de hoogte als het zover is. Je hebt gelijk alleen tijd en angst voor het onbekende zijn de grote boosdoeners 🙂

 4. Ik ben ook niet zo van de grote hoogten, ook niet na een bezoek aan Oostenrijk!

 5. Ehm, ja, als je weer werkt is het net of je niet weg bent geweest.
  Of niet echt.
  Net lang genoeg om er toch even helemaal uit te zijn, maar toch, dat werken ook altijd maar he.

 6. Ha Sjoerd,

  Dat is wel een nadeel van vakantie, als je terug bent weten ze je weer te vinden.
  Maar goed, je hoeft het dak niet op. oma

 7. Hoogtevrees heb ik niet maar dit doe ik hem niet na. Prachtige foto Sjoerd, een waar je kippenvel van krijgt.

 8. Helaas gebeuren die dingen op het werk als je terug bent van vakantie,
  Succes.

 9. niets voor mij, ik duizel al als ik boven op een bak jupiler sta.

 10. Te oud geworden om te gaan werken, je neemt gewoon ontslag 😉 . Dat heb ik ook gedaan, dat weet je. Het bevalt me goed “leven van m’n spaarcenten” tot ik echt pensioen krijg.

 11. vakantie zit erop als ik het goed begrepen heb… tja aan alle mooie liedjes komt n eind 🙂 Die glazenwassers, ik blijf er ook steeds effe bij stilstaan en naar boven kijken, mij niet gezien denk ik dan !

 12. Prachtige foto, maar het zou mijn werk niet zijn.

 13. je foto is natuurlijk helemaal mijn stijl… super genomen Sjoerd

 14. Voor geen goud zou ik zoiets doen.
  Ik moet achter een groot stevig hek staan en dan nog…

  Mooie foto!

  groet van Marlou

  .

 15. Zie mijn reactie van gisteren, voor je het weet ben je weer helemaal toe aan vakantie.

 16. Zo weet je in elk geval weer dat je er niet voor niets zit.

 17. Ik moet het nog gaan beleven over een dikke drie weken hoe ze het achterlaten.

  Love As Always
  Di Mario

 18. Mooie foto, maar dat baantje zouik ook niet graag doen.
  Succes vandaag, hopelijk gaat het weer beter.

Geef een reactie