Spannung in Scheffau am Wilden Keiser
Spannung in Scheffau am Wilden Keiser

Spannung in Scheffau am Wilden Keiser

Trafohuisjes bVision.nl

Af en toe wil ik zelf ook nog wel eens iets plaatsen en op mijn vakantie in Tirol mocht ik natuurlijk ook niet vergeten om af en toe eens rond te kijken naar afwijkende trafo huisjes. Dit trafohuisje bij Scheffau am Wilden Kaiser lijkt meer op een trafobungalow. Schitterend schoon, geen graffiti helemaal niets. Ik heb het dan ook maar zo op de foto gezet zonder verder commentaar.

Trafohuisjes bVision.nl

Scheffau ligt in Tirol, vlakbij Ellmau en de Hintersteiner See. Als je van Ellmau naar de Hintersteiner See Rijdt weet je precies wat Tirol is, bovenal mooi, maar ook alles goed verzorgt en schoon, net als dit huisje. Goed, men leeft van het toerisme in de winter, het boerenbedrjf in de zomer, en daar is helemaal niets mis mee.

Trafohuisjes bVision.nl

De coördinaten zijn 47.522649 en 12.250804 (Google Maps)

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

15 Comments

  1. oma

    Ha Sjoerd,

    Zeker een mooi gebouw, aangepast aan de omgeving.
    Denk dat men daar ook vee elektrische verwarming heeft.
    De winter was lang dus een goed seizoen gehad. oma

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.