Han Vogel
Han Vogel

Han Vogel

Soms zijn je vrienden niet in real live beschikbaar, maar gewoon als blogger. Ik steek geen lof trompet af, maar heb wel respect voor Han Vogel. Vele trafohuisjes van zijn hand zijn al voorbij gekomen, het verhaal van de tegeltjes over haan en hond welke hij zomaar afstond, en er staat ook nog wat in de wachtrij. Maar het mooiste stuurt deze fotokunstenaar toe zonder commentaar. Het heeft geen historische waarde, want de foto is gemanipuleerd, maar het heeft in zoverre wel waarde voor mij, waar ik nog wat aan wil gaan doen. Deze foto, met reclame voor mijn site is zo mooi in elkaar gezet, dat die straks een ereplaats krijgt in mijn trafosite…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Dacht dat het al zondag was.
  Maar het is een leuk ontwerp geworden een ode aan je trafohuisjes. oma

  ot, Hartelijk dank voor de felicitaties, heeft hem goed gedaan.

 2. Annette Barendregt

  Wat heeft Han dat geweldig gedaan voor je. Ik kan me voorstellen dat je er trots op bent. En terecht. Je hebt een super site met die electriciteitshuisjes. En dit is de bekroning ervan. Ere wie ere toekomt!

 3. ha die Sjoerd,

  ja… Han kan er wat van!!
  Hij is de beste fotograaf, die ik ken.
  Samen met gerdaYD natuurlijk…

  Fijn, dat je zoveel moois toegestuurd krijgt voor je verzameling!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.