Denktank
Denktank

Denktank

Gistermiddag ben ik me er op pijnlijke wijze van bewust geworden dat ik niet alle storingen aan een van onze grotere applicaties zo maar kan oplossen. Daarvoor heb ik alle beschikbare hersencellen moeten optrommelen om de oorzaak van deze storing op te lossen. En dat nadat ik in de ochtend ook al de nodige problemen had getackeld. En dat niet alleen, het leek zo eenvoudig, zoiets van het zal dat wel zijn, zo gepiept, nee dus. Uiteindelijk, na veel denk-, puzzel-, uitzoek-, wegstreepwerk schoot me nog iets in de gedachte wat ik nog niet had meegenomen. Samen met wat ik al gedaan had leidde dat tot een query die ik jaren geleden eens gemaakt had voor het oplossen van een ander probleem, en gatverpieleke, het werkte ook nog direct weer… Alle radertjes draaien weer de goede richting uit.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Dat heb je goed gedaan, je bent een doorzetter.
  Gelukkig was je terug van vakantie. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM.

 2. Sjoerd, je lijkt me iemand, die niet gauw opgeeft.
  Ik vind het geweldig, hoe je je vastbijt in een schier onoverkomelijk probleem.
  En dat je dan de oplossing vindt!

  Je verdient een TOPweekeinde!!

  groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.