Blood

Blood

Gisteren had deze grapjas het in zijn hoofd gehaald om even naar intratuin te gaan om wat bodembedekkende roosjes uit een aanbieding te kopen. Met de hele kofferbak vol kleine kruiprozen vertrokken we naar huis. Maar natuurlijk moeten die dingen ook de grond in, daar had deze jongen even niet over nagedacht. Dus tegen de avond maar eens de tuin in om wat gaten te graven. Sakkerdjie, het was gatverpielekes warm en na enig graafwerk en de helft van de rozen gutste me het water langs alle lichaamsdelen naar beneden. In straaltjes voelde ik het gaan. Langs de ene arm nog harder dan langs de andere… Oh nee, dat was geen zweet, dat was bloed. Gemengd met zweet zag het er uiteraard erger uit dan dat het was, maar de in alle haast opgetrommelde hulpkrachten met pleisters konden ook alleen maar vertellen dat een pleister niet helpt als je zweet. Dat valt er gewoon vanaf. Maar goed, de roosjes staan er florissant bij. De witte met een paar rode vlekjes en op de andere valt het niet op. In volgens mij was het ene van die witte(n) die me heeft aangevallen. Die moet ik in de gaten houden.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

 1. Dat was zweten he, gisteren. Ben ook aan het verplanten geweest, zweet stroomde in straaltjes van het lijf! Een wondje af en toe hoort bij tuinieren. De rozen maken het wel weer goed met hun bloemen, en als je geluk hebt met hun geur.

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  De rozen zijn mooi, maar hebben doorns.
  Ik mag ze hier ook altijd snoeien, en dan dagen doorntjes in mijn handen hebben. oma

  ot, ga toch een nadenken over de sociale media, zoons zullen me helpen. 🙂

 3. Terrebel

  Schurkem zijn het, Sjoerd! Wachtmaar tot je z’n kopje afknipt en in een knoopsgat prikt! Hebben de bloempjes de hitte overleeft? Volgens geruchten krijgen ze vandaag voldoende water…

 4. De klus is toch maar mooi geklaard en het ziet er mooi uit..!!
  Ze gaan vast extra mooi bloeien met al dat bloed, zweet en tranen.
  Fijne dag vandaag, nu mag jij de wondjes weer laten genezen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: