De parachutist
De parachutist

De parachutist

De parachutist, iedereen denkt daarbij aan vliegtuigen, hoog in de lucht mensen die eruit springen en even later fel gekleurde parachutes die opengaan. En natuurlijk is dat ook zo, ik zag ze hoog in de lucht, een tiental, parkeerde de auto om foto’s te maken, en in de tussentijd waren ze al geland. Niks foto’s, niks mooie kleuren, alleen zwoegende mensen die hun hele hebben en houden mee moesten nemen van het landingsterrein naar het op enige afstand liggende vliegveld. Toch stralen deze zwoegende mensen een gevoel uit, ze zijn een ervaring rijker en waarschijnlijk blij dat iedereen heelhuids onder is. Niks voor mij, ik blijf liever op de grond…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. Ook voor mij niet de meest aantrekkelijke vorm van tijdverdrijf. En dan vraag ik mij nog niet eens af wat het nut ervan is, waartoe het dient en wat je ermee opschiet als je een keer uit een vliegtuig bent gesprongen.

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Best warm om nu in zo’n pak te lopen 🙂
  Snuf en Benno en de katten hebben zich helemaal rustig gehouden, heb het voorbeeld maar gevolgd. alleen ik had nog verplichtingen. oma

 3. Dat springen lijkt me al niks, maar als je dan vervolgens ook nog eens een eind met je hele hebben en houden moet lopen, dan haak ik af.
  Je hebt er wel een bijzondere foto aan overgehouden, zo zie je parachutisten tenslotte maar zelden.

 4. Annette Barendregt

  Nee, ik ben ook niet van de ballonvaarten en parachutesprongen. Maar iedereen die het doet is wel super enthousiast over wat ze mee gemaakt hebben. Helaas, een ervaring die ik nooit met ze zal delen. Mis ik dan wat????

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.