Geprutsel
Geprutsel

Geprutsel

bVision Photography

Ik was me een beetje af aan het vragen hoe Han aan zijn blauwdrukken kwam en ben daar eens een uurtje mee aan het stoeien geweest. Alleen met een zeer verkeerde foto, er zat wat weinig contrast in, maar, ik begin de techniek te snappen, en dat is al heel wat. Nu kan ik hier niet even uitleggen hoe dat in elkaar zit, dat kunnen andere mensen met tutorials veel beter dan ik dat kan. Een van deze tutorials staat op mijn site, kijk maar eens in het menu aan de rechterkant daar is een item Photoshoptutorials bij gekomen. Ik heb deze techniek tot op zekere hoogte overgenomen en aan mijn eigen wensen aangepast. Maar hier ligt wel de essentie. Dit is toveren met Photoshop. Hieronder de basis, Pompstation Craubeek aan de Zevensprong (Voerendaal).

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Ha Sjoerd,

    Het is wel mooi zo om een foto op die manier te kunnen bewerken.
    Gaat je goed af Sjoerd. Anne

    ot, maar als je je naam veranderd hoor je niet bij de overlevenden.

  2. Altijd leuk zo af en toe eens een uurtje met Photoshop te spelen. Daarbij kom ik lang niet altijd tot zo’n mooi resultaat als jouw blauwdruk, maar daar gaat het me ook niet altijd om. Ik heb je tutorialpagina aan mijn leeslijstje toegevoegd voor het geval dat ik toch nog weer eens met resultaat op de proppen wil komen.

  3. Een leuk idee, het heeft wel wat zo! De mens heeft een idee en Photoshop doet de rest. Het contrast had je met Photoshop ook aan kunnen passen. Internet staat vol met tutorials, je moet er alleen maar de tijd voor nemen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.