De dipfoto
De dipfoto

De dipfoto

Ik had het hier vandaag over een hoop zaken kunnen hebben die deze week de revue zijn gepasseerd. Maar dat brengt weinig, of voegt weinig toe aan de beleving van deze week. We staan weer met twee voeten op de grond en sleuren ons na vandaag het weekend weer in. Vanavond nog even een Pizza maken, en dan met beide benen omhoog en even lekker tot rust komen. Toch zijn er ook leuke dingen gebeurd, maar die worden dan toch overschaduwd. Neem nu de onderstaande foto. Een beetje sneaky genomen in Maastricht, op een van de weinige terrasmomenten van de afgelopen week. Ik had er een leuke tekst bij willen verzinnen, maar het stokt even… De fine fleur is er even af. BTW Maastricht is in de ban van onze André, het leek wel oorlog in de stad en op het vrijthof.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Annette Barendregt

    Het lijkt wel een levend standbeeld. Ook grappig hoe die man kijkt. Zo serieus en ernstig. Ik wil nog weleens naar zo’n concert. Gewoon, om het een keer meegemaakt te hebben. Of kan je gewoon in een zijstraatje staan om mee te genieten? Want goedkoop is anders. Sterkte met verwerken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.