Ik zoek
Ik zoek

Ik zoek

Maanden ben ik inmiddels op zoek naar een nieuw behangetje voor mijn site. Het huidige behang is reeds gedateerd aan het raken, maar het bevalt me zo goed dat ik het nog niet over mijn hart verkregen heb om het zomaar aan de kant te gooien. De andere kant van mij wil iets nieuws, iets luchtigs, iets professioneels. Ik kom er maar niet uit. Net zo goed als we af en toe eens een nieuwe orchidee kopen, wil ik hier ook wel weer eens aan de slag. Een mens hoeft toch maar iets te hebben om over te tobben nietwaar.
Trouwens, het viel me gisteren op dat het toch steeds rustiger wordt op de weg, om maar even snel van het onderwerp af te stappen. Volgens mij is het zo rustig dat een slak de autoweg kan oversteken zonder door een fiets geraakt te worden. Een beetje luguber, maar ik vraag me nu af hoe lang zo’n escargot wordt als er een vrachtwagen overheen rijdt. Brrrr. zonde van die escargot, die is beter met een lekker knoflookbotersausje. Ik kan me nog het verhaal herinneren dat we met de kinderen op judokamp gingen bij het zinkviooltje in Epen. Daar wandelden deze escargots langs de weilanden. De Italiaanse dame die kookte wist er wel raad mee. Yammie, we hadden de hele keuken voor onszelf…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Annette Barendregt

  Getsie, escargots! Ik vond van mezelf dat ik het tenminste Ć©Ć©n keer moest proberen en daar is het dan ook bij gebleven. Terwijl ik oesters bijv. wel heel lekker vind.
  Je achtergrond mag van mij ook wel zo blijven, hoor. Geen getrut, stoer en strak en een weldaad aan je ogen. Need I say more???

 2. Ik zit bij wordpress.com, en als ik daar het behang verander, dan veranderen ook meteen de letters, indeling en wat al niet. Op dit moment vind ik tussen hun 100 behangetjes geen accepatabelere dus leef ik er maar mee. Laatst merkte ik dat ik bij Blogspot meer kan wijzigen zoals een verstelbare kolombreedtes. Die laat ook eigen javascript toe. Maar helaas vind ik hun reageeroptie verre van prettig en kan je er geen foto’s stallen.

  Zelf heb ik wel liever een lichte achtergrond met donkere letters zoals hier in het reageervak. En volgens mij heb je ook de reactievolgorde een tijdje terug gemold. Ik moet nu steeds van onderen naar boven lezen en dan weer naar onderen om een ractie te kunnen plaatsen.

 3. Dat is het voordeel als je zelf vroeg op vakantie gaat, dan kun je zo heerlijk genieten van de rust in de zomer.
  Behangetjes mogen van mij jaren blijven zitten, zolang ik de letters maar kan lezen.

 4. Goedemorgen Sjoerd,

  wat mij betreft (de bergen!) mag je het voorlopig zo laten.
  Ik vind het er prima uitzien.
  Ze zeggen wel eens :”Never change a winning team!”
  Misschien wordt dit mooie blog er wel mee bedoeld!

  groet van Marlou

  .

 5. marjolijn1

  Het blauw is nog mooi en verveelt ook aan deze kant van het scherm niet.
  Ja, je kunt echt al merken dat de vakantietijd begonnen is.
  Fijne dag vandaag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.