Bloem en Tuin
Bloem en Tuin

Bloem en Tuin

bVision Photography

Gisteren hadden we twee mogelijkheden, de hele dag bankhangen en tour kijken, of de biezen, in dit geval de MG pakken en vertrekken. We vertrokken dus, richting Nuenen, daar zou het grootste tuinevenement van de Benelux zijn. En dan denk je dat dat netjes is aangegeven, maar nee, we zaten in ene in een gesloten verklaring midden op de kermis in Nuenen. Gelukkig stond daar ook een vriendelijke gemeentewerker die ons uitvoerig vertelde dat we op de goede weg waren, maar helaas de kermis roet in het eten gooide. De botsauto’s stonden midden op de weg. Na een uitvoerige uitleg, waarvoor nogmaals dank, kwamen er ook twee agenten kijken waarom mijn MG in de gesloten verklaring stond. Na wederom uitleg van de gemeentewerker, keek men eens boos, maar inmiddels had ik de MG gedraaid en moest een van de agenten zelfs zijn fiets verplaatsen om mij weer door te laten. En, we hebben het gevonden, ook de borden ernaar toe. Achteraf bleek het het waard te zijn.

bVision Photography

Ik heb er wel platpoten aan overgehouden, en een half doosje nootjes. Lekker bij een koele Alfa. Het was keurig verzorgt allemaal, en het was droog. Want daar midden in het weiland met de MG in de modder, ik had het niet mee willen maken. Het evenement was ook prima verzorgt, de WC’s, heel belangrijk als je wat ouder wordt, de catering, heel professioneel, en uiteraard de bloemen, de planten, tuinkunst, de tuindouches, gewoon teveel om op te noemen. En behouden het voedsel en de drank hebben we niets, buiten een paar adviezen en goede ideeën, meegenomen. Een bezoekje meer dan waard. En u kunt er nog naartoe… www.bloem-en-tuin.nl. De onderstaande dame op het corten-stalen onderstel had meteen ons hart gevangen, alleen na het zien van de prijs, bleef alleen de liefde over. Ze was duurder dan mijn MG nu waard is, vrouwen…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Annette Barendregt

    En was je achter af blij met je keuze of had je toch liever naar de prachtige etappe van de Tour gekeken? Wat een geld voor zo’n beeld, hé? Daar zou ik toch ook liever een MG voor hebben. Die kan je altijd nog in de tuin zetten op een sokkeltje, hé? 😉

  2. Bij aankomst is tegenwoordig het eerste, o.a. de zoek naar de toiletten 😉
    En die dame op console, da’s nu kunst 😉 ooit ook een beeld gezien in Appeltern, ik had er wel een paar € voor over, maar het prijskaartje wat daar aan hing …..

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.