Maastricht – Straatfotografie
Maastricht – Straatfotografie

Maastricht – Straatfotografie

TIJDELIJK GESLOTEN (in 4 talen)

Omdat wij weigeren te discrimineren zijn wij door de burgemeester gesloten.
Volgens onze minister van justitie moeten alle buitenlanders hun cannabis maar thuis in het illegale circuit gaan kopen, met alle risicio’s van dien.
Daarom weigeren wij deze nieuwe regel uit te voeren en zijn we een proces begonnen tegen deze moralistische symbool politiek.
We houden jullie op de hoogte,

Directie Easy Going

Dit is niet de mening van bVision, alleen het waargenomen beeld. Hier wordt niet geoordeeld of veroordeeld, dat laat ik over aan mensen die denken dat ze dat wel moeten en kunnen doen. Het enige wat ik me hier bij afvraag is hoe lang tijdelijk is…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Het treurig uitvloeisel van dit vreemde beleid is dat de problemen, de overlast op straat in Maastricht en in omliggende gemeenten weer duidelijk toenemen. En dat dankzij de wijsheid (?) en vooral koppigheid van VVD’ers Opstelten en Hoes die elkaar hier zo excellent hebben gevonden en de bal toespeelden.

  2. Hoe je het wend of keert, eigenlijk is alles tijdelijk in ons leven.
    Gedogen, uitvoeren, criminaliteit, flower power. Hans

    Heemskerk is de buurgemeente van de Zaanstreek, geboorte grond.

  3. Annette Barendregt

    Ik ben nog nooit in een coffeeshop geweest en zal er ook nooit komen. Ik heb wel een hoop ellende gezien (in onze familie) door cannabisverslaving. Van mij mogen ze allemaal dicht.

  4. Gewoon dat spul legaliseren, en een beetje accijns erop, dat helpt met het oplossen van de crisis en verlost ons wellicht van veel andere ellende. Buitenlanders gewoon bedienen, en laat ze verder in het buitenland hun eigen softdrugsbeleid maar voeren, dat is hun keuze. Stel ze verbieden alcohol in België of Duitsland. Mogen we dan aan Duitsers of Belgen geen pilsje meer schenken? Dacht het toch niet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.