Buick Super Eight
Buick Super Eight

Buick Super Eight

bVision Photography

De Buick Super 8, is een echte Amerikaan en werd geïntroduceerd in 1940. Ondanks de oorlog, en het feit dat de fabrieken van General Motors zich meer bezig hielden met het produceren van oorlogsmateriaal, hield het model stand en werd zelfs tot in 1958 geproduceerd. Dat zegt wat over de kwaliteit van deze auto.

bVision Photography

Deze Buick Super Eight uit 1940 is sinds 1992 in Nederland, hij ziet er echt fantastisch uit en mag dan ook meteen doorrijden naar mijn virtuele garage. Daar staan nog niet zoveel van die Amerikanen, maar dat komt meer omdat ik de auto’s aldaar veelal zelf op de foto zet. En er rijden niet echt veel van die auto’s hier rond. Deze trof ik aan in Simpelveld, Mensen die houden van oude auto’s houden ook van oude treinen…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

11 Comments

  1. frank-103

    Mooie auto! Mijn overbuurman heeft ook een klassieke Buick, ergens heb ik daar nog wel een foto van. Hij wilde per se een Buick, geen Cadillac of Chevy. Maar waarom?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.