Sakkerdjie
Sakkerdjie

Sakkerdjie

Waar ben ik aan begonnen bedacht ik me ineens toen ik de airco gekoelde ruimte van ons kantoor verliet en buiten in de warme windstroom terecht kwam. Heb ik echt gezegd dat ik vrijdag thuis zou gaan werken. Ik moet wel bevangen zijn geweest van de hitte. Nee, klagen doe ik niet, het weer is toch niet te beinvloeden, en voordat het echt warm wordt heb ik het grootste gedeelte van de dag er al opzitten. Plus het scheelt me een uur rijden, dat hebben we dan ook nog verdiend. Ik hoop alleen dat de mogelijke temperaturen van tegen de veertig graden (nou ja 37 hier), niet gehaald worden. Want dan wil je met een cabrio ook niet in de volle zon voor een stoplicht of in de file staan te wachten. Alhoewel, die file omzeil ik mooi met thuis werken. We zien het wel vandaag. En vanavond maak ik Bami met Tjap Tjoy, alles vers uiteraard.
De eigenaar van de onderstaande fiets heeft geluk gehad dat hij of zij niet terug kwam toen ik daar stond te kijken, daar kan ik echt pissed van worden, zoek dan een plaats in de schaduw. Die mogen ze voor mij naakt op het plaveisel vastspijkeren. Je wil niet weten hoeveel honden er de afgelopen tijd bij het Roermondse Outlet Center door de politie uit de auto is gehaald. En de boete daarvoor kan voor mij niet hoog genoeg zijn.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

 1. Tja.. ik zie dat thuis werken nog niet helemaal zitten bij mijn werk. Wie moet dan controleren of de klant wel echt betaald. Ik snap niet dat er mensen zijn die al is het voor een minuut die hond en of kind in hun auto houden.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Het is niet te geloven hoe dom en onnadenkend mensen kunnen zijn.
  Dankzij een strak beleid is het hier in huis op dit moment nog goed uit te houden, maar ik denk dat ik onder het motto “auto in, airco aan” vanmiddag toch maar even een stukje ga rijden.
  Maak er een mooi weekend van, Sjoerd.

 3. Môgge Sjoerd,

  wat een stelletje hufters!!!
  Zijn ze nou helemaal besodemieretd!
  Maar goed, dat ze jou niet tegenkwamen.

  Van mij mag je de volgende keer het hondje losmaken en de banden doorprikken!!
  Zeg maar: mag van Marlou!

  Voor vanddag: niet veel bewegen, rustig aan en veel water drinekn!!
  Groet van Marlou

  .

 4. Han

  Juist een dier vast gebonden aan een lijn in de brandende zon. Op dat slag mensen moest eigenlijk de oog om oog tand om tand rechtspraak toepassen.

  Sjoerd SU6 vandaag thuis en mocht je nog een minuutje over hebben, de link van de trafohuisjes in de kolom rechts wijst niet naar de goede pagina.

 5. Vroeg beginnen Sjoerd, dan ben je ook vroeg klaar met het werk.
  En dan lekker aan de bami.
  Ja, verschrikkelijk dat mensen kinderen en huisdieren zomaar in auto’s kunnen laten.
  Fijne dag en op naar een goed weekend.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.