We hebben een deal…
We hebben een deal…

We hebben een deal…

Het zat me niet lekker, sinds mijn vrouw uit het ziekenhuis was en langzaam weer begon op te krabbelen, vervielen we ook steeds meer in het oude patroon. Naast het werken voor de baas was er ook werk thuis. En langzaam maar zeker kookte mijn vrouw ook weer iedere dag en was het elke dag wel prijs met de vraag van wat eten we vandaag… Terwijl ik me dan even languit neerstrekte op de bank, ging zij weer aan het aanrecht staan. Ik zag dat ze het er moeilijk mee had en vond het ook niet eerlijk. Dus hebben we nu al enkele weken een deal. Mijn vrouw kookt drie dagen, ik kook drie dagen en op zaterdag koken we niet, of een snelle hap. En dat bevalt haar prima, en ik heb er ook geen probleem mee. Mijn vrouw zoekt de eerste helft van de week wat uit, en ik de tweede helft. Ofwel, gisteren aten we zelfgemaakte Pizza en voor vandaag en morgen weet ik het ook al…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Annette Barendregt

    Sinds ik weer helemaal opgekalefaterd ben is mijn man niet meer de keuken ingeweest. Eigenlijk wel jammer, inderdaad. Maar ik ben de hele dag thuis en hij werkt van 6 tot 6, dus dat zou te gek wezen als hij dan ook nog moest koken, hé? Nee, Nigella Barendregt (that’s me) slooft zich wel uit achter de pannen! 😉

  2. Ik kook op de dagen dag Dinnetje moet werken en ik vrij ben. Dat zijn er (voor mij gelukkig) maar twee, maar zij kan ook veel lekkerder koken… dus voor de kinderen is het ook wel prettig 😉

    Love As Always
    Di mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.