Weg Weekend
Weg Weekend

Weg Weekend

bVision Photography

Zaterdag voelde ik me niet helemaal 100 procent, om het maar eens voorzichtig uit te drukken. Maar dat kan gebeuren en de normale zaken zoals boodschappen doen enzo moeten toch gebeuren. Maar het leek wel of ik de slaapziekte had, in de middag een dutje, in de avond een dutje en even na tien uur kon ik mijn ogen niet meer openhouden en ben ik maar in bed gedoken. Gelukkig ging het zondag wat beter en konden we in de middag nog even een terrasje pakken, en zeg zelf met deze beelden, een hapje, een drankje, spontaan een dixieland bandje voor onze neus, maakte veel goed van het weekend, zodat het toch niet helemal weg was.
P.s. De kerk op foto 1 en als achtergrond op foto 2 is de Munsterkerk in Roermond. Zo heeft iedereen zijn favoriete plekje, het Munsterplein in Roermond is dat voor ons. En het duurt maar een goed half uur om er te komen(met de MG).

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Hai Sjoerd,

  gek is dat… ik heb precies hetzelfde.
  Steeds maar willen slapen. Of dutten…
  Niet vooruit te branden.
  Hoop, dat het gauw overgaat, want ik word er iebelig van…

  Groet van Marlou

  .

 2. ik heb dat ook gehad de laatste dagen, zo moe !
  waarschijnlijk een terugval na die zowat slapeloze hete dagen.
  Die kerk heb ik ook nog gezien, maar ik zal eens aan mijn vrouw moeten vragen in welk jaar dit was. zij onthoudt zoiets beter dan ik.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.