Een mooi begin – door Frank
Een mooi begin – door Frank

Een mooi begin – door Frank

Gisterenmorgen terwijl ik met de auto de autoweg A2 opdraaide zette ik de radio aan. Hotel California van de Eagles speelde net. Op dat moment begon de zon op te komen, een mooie rode cirkel die het landschap in een zachte oranjerode gloed zette. Ik heb de cruise control aangezet, de elleboog op de rand van de deur gelegd, en ik heb op mijn gemak genietend mijn weg vervolgd naar het werk. Mooi om zo te beginnen.

16 Comments

 1. Jolanda van der Zanden

  Geweldig deze link, wat refereert aan onze Ruslandreis. Ik vroeg onze Engelstalige tolk wat haar had bewogen om Engels te gaan studeren: ze vond Hotel California zo mooi! Geniet nog, hè?

 2. Môgge Frank,

  Hotel California!!
  Dat is toch wel één van de mooiste nummers van de Eagles.
  Ik heb ‘m nog op vinyl. Nu met Spotify kun je de muziek steeds prima opzoeken en beluisteren.
  Ik zie je helemaal voor me, genietend van de mooie kleuren…

  Groet van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.