En de boer (1)
En de boer (1)

En de boer (1)

Vandaag is het een beetje puin ruimen, de vier dagen cursus zitten erop en we zijn weer een stuk wijzer geworden. Naast het puur leren zat er gelukkig ook een stuk op onze firma gerichte praktijk in. Vandaag mag ik alles wat we gebruikt hebben in de cursus, zoals PC’s kabels, switches en dergelijke weer aan de kant ruimen en me weer richten op operationele taken.
Dat brengt mij op de boer en de overbodige schuur die hier staat. Het koren is aan de kant en de schuur, die vroeger vol met materiaal stond staat er het laatste jaar eenzaam bij. Ik rij er iedere dag langs, maar zie hem dan vanaf de autoweg. Plots zag ik het mooie licht wat erop scheen en ik dacht weg van de snelweg, de boer op… Het overbodige van deze schuur is veroorzaakt door alle koper en ijzerdieven, die ervoor gezorgd hebben dat de boeren onmogelijk nog iets buiten kunnen laten staan zonder het risico te lopen dat onverlaten er mee vandoor gaan. Die triestheid, in dit mooie licht, wilde ik vastleggen op beeld. De vogels kreeg ik erbij kado.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.