Tel Aviv onder spanning

Tel Aviv onder spanning

Trafohuisjes bVision.nl

Di Mario: “Deze kun je vinden in Tel Aviv op de kruispunt van Sderot Ben Gurion met Dizengoff. Die laatste is trouwens de belangrijkste winkelstraat in Tel Aviv. Heerlijk dicht bij het strand. Sterker nog Als je de Sderot Ben Gurion uitloopt richting strand vind je daar niet alleen heerlijke stranden om te zonnen, je hebt er ook een kleine jachthaven en zelfs een buiten zwembad gevuld met zeewater. En natuurlijk een peuterbad voor Shirel en Yaron 😉 Dit gebouwtje staat ook vlakbij het hotel waar de spelers van Jong Nederland hebben geslapen tijdens het Ek Jeugd onder de 21 in juni.”

Trafohuisjes bVision.nl

De foto’s zijn gemaakt door Di Mario, die daar met enig regelmaat vertoeft en zelfs dan er aan denkt om foto’s van trafohuisje te maken. Deze vind ik uitzonderlik mooi en schoon. Ik heb even op Google Maps gekeken en hij staat er nog steeds onberispelijk bij. Tel Aviv is met 405.000 inwoners de tweede stad van Israël, na Jeruzalem met 753.100 inwoners. Tel Aviv ligt aan de Middellandse Zee.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

15 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: