Herfsteend

Nee, de herfsteend op de foto is gisteren niet de pan gegaan, deze is alleen als decoratie op de foto terecht gekomen. Ik heb wel voedsel gemaakt wat van origine uit de oosterse wereld komt. Bami met saté. Uiteraard op eigen wijze met verse groenten en zelfgemaakte pindasaus en niet iets uit een tuutje. Dat is wel behoorlijk wat werk en ik kom tot de ontdekking dat ik af en toe warmtebronnen te kort kom. Maar goed, dat is het risico dat je loopt als keukenprins. De afspraak die we hadden staat nog steeds, mijn vrouw kookt de eerste helft van de week en ik de tweede helft. En dat bevalt nog steeds prima. vandaag staat kabeljauw op het programma en morgen Italiaans, een Pizza di Papa in plaats van een ijskoude Iglopizza..

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Koken is helemaal mijn ding..wat leuk dat jullie de taken verdelen…vandaag heb ik een zuurkoolschotel in de oven klaargezet… heerlijk…ook in deze tijd…Ik had gisteren ook ineens zo’n zin in Boerenkool…maar dat moet nog even wachten….en de eend is wat somber, maar wel een mooie reflectie….Agnès

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactie gegevens worden verwerkt.