Nee, de herfsteend op de foto is gisteren niet de pan gegaan, deze is alleen als decoratie op de foto terecht gekomen. Ik heb wel voedsel gemaakt wat van origine uit de oosterse wereld komt. Bami met saté. Uiteraard op eigen wijze met verse groenten en zelfgemaakte pindasaus en niet iets uit een tuutje. Dat is wel behoorlijk wat werk en ik kom tot de ontdekking dat ik af en toe warmtebronnen te kort kom. Maar goed, dat is het risico dat je loopt als keukenprins. De afspraak die we hadden staat nog steeds, mijn vrouw kookt de eerste helft van de week en ik de tweede helft. En dat bevalt nog steeds prima. vandaag staat kabeljauw op het programma en morgen Italiaans, een Pizza di Papa in plaats van een ijskoude Iglopizza..
Herfsteend
click to see the pictures big
bVision.nl een Parkstad Limburg blog
Ik heb wel een heerlijk recept voor pekingeend. En heel makkelijk en snel te bereiden als je een chinese toko in de buurt hebt.
dat ziet er lekker uit daar bij jou, alleen de pindasaus daar ben ik zo niet voor te vinden
Een goede indeling van de keken, wisselen half verwegen de week.
Peking eend zou zo een Hollandse kunnen zijn. Hans
Dat doet mij denken aan een oud grapje. Hoe komt een eend klaar, Kwak. Ik weet het erg flauw.
Ik heb vandaag ook gekookt en gelukkig is bij iedereen het bord leeggegeten.
Love As Always
Di Mario
Levende dieren moet je levend houden!
En eten moeten we allemaal! Ja, en delen is goed.
Goed plan zo verdeel je de taken in huis!
Koken is helemaal mijn ding..wat leuk dat jullie de taken verdelen…vandaag heb ik een zuurkoolschotel in de oven klaargezet… heerlijk…ook in deze tijd…Ik had gisteren ook ineens zo’n zin in Boerenkool…maar dat moet nog even wachten….en de eend is wat somber, maar wel een mooie reflectie….Agnès
Zo’n pizza is toch veel te groot voor jullie twee? Kun je de andere helft niet op internet zetten, dan hoef ik een keer niet te koken 😉
Nou, kollega, ik maak uit de reakties op dat wij, o schande, tot een minderheid behoren van heren die koken.
Die kabeljauw laat ik graag aan me voorbij gaan, maar een pizza zonder vis gaat er altijd in.
Als we hier van mijn kookkunst zouden moeten leven, dan kwam het niet goed.
Een keukenprins is het laatst wat ik ben, ooit de soep laten aanbranden.
mijn vrouw kookt hier meestal. zo’n keukenprins ben ik nu eenmaal niet.
Hier wordt ook alleen maar door mij gekookt en ik doe het niet eens graag, maar ja, wat moet moet 😉
klinkt goed. ik zal het zelf met hulp moeten doen, ega hier kan echt niet koken………….
Hahahaha ! Een culinaire Sjoerd vandaag ! verse groenten , ik eis niet veel als TV eten maakt moeten er verse groentjes bij zijn. TV heeft daar geen problemen mee !
Goed zo, altijd fijn als je de taken die toch moeten gebeuren, goed kunt verdelen.
Hou je ook nog plezier voor twee over..!