Zoetigheid
Zoetigheid

Zoetigheid

Nee, ik heb niemand iets gedaan, niemand beledigd en hoef dus ook geen zoete broodjes te bakken. En wat het met Fashion Weekend in Eindhoven te maken heeft weet ik ook niet. Maar als je zoiets voor de lens krijgt in Eindhoven, de lichtstad van Felix, kan ik het toch niet voorbijgaan laten gaan om het tafereel op de gevoelige plaat vast te leggen. Ook al hou ik helemaal niet van zoetigheid. En als je dan meteen een aanbod krijgt om twee lieftallige dames met deze lolies… Nee laat maar, de rest is zo saai dat ik het aan uw verbeelding over laat om er nog wat van te maken.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. OT Iets helemaal voor jou vandaag in NRC Handelsblad. Op 2 pagina’s wordt onder de noemer van het dagelijkse Grote Verhaal aandacht besteed met tekst en een aantal foto’s aan de plaats van trafohuisjes in het Nederlands landschap. De moeite waard voor jou, kan ik je verzekeren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.