Welke spanning in Tel Aviv (2)
Welke spanning in Tel Aviv (2)

Welke spanning in Tel Aviv (2)

Trafohuisjes bVision.nl

Deze kun je vinden via google maps als je Ha-Gimnasya ha-Ivrit / Marzuk Ve-Azar, Tel Aviv, Israël intyped. Iets draaien naar rechts en dan vind je ze aan de overkant.
Ik hoop dat het je lukt en dat het iets is wat ik denk dat het is. Dat waren de woorden die Di Mario schreef in zijn berichtje met de bijgaande foto’s

Trafohuisjes bVision.nl

Deze trafohuisjes staan in Tel Aviv, maar lijken niet af te zijn. De hoogspannings kabels liggen er langsop en lijken nog te moeten worden aangesloten, of wachten op de plaatsing van nog zo’n blok. Toch waarschuwen ze op het huisje met Danger. Helaas ben ik de taal niet machtig, anders kon ik vertallen wat erop stond, maar wie weet…

Trafohuisjes bVision.nl

Het groene vierkantje geeft aan waar de huisjes staan. Het was inderdaad even zoeken, want de nieuwe google maps doet niet meer helemaal wat ik wil, helaas. Maar we hebben ze toch gevonden. Als je van de rotonde afkomt bij de eerste straat rechts, even naar links kijken en daar staan ze. Net als op de foto’s.

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

15 Comments

  1. Wat of het bordje staat in het hebreeuws, staat eronder in het arabisch en daaronder in het engels. Het is gewoon het straatbordje. Marzuk Ve-Azar is de straat. Hij is niet zo mooi als die andere in Tel Aviv, maar ik wilde deze plek je niet onthouden.

    Love As Always
    Di Mario

  2. Goede morgen Sjoerd, hier op het dorp staat ook nog een oud trafohuisje, maar dat is geen bijzonder model geloof ik. Zal ik een foto nemen en die naar je opsturen?
    Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.