Met een knipoog
Met een knipoog

Met een knipoog

Deze week gaan we met een knipoog het weekend in. En zo mag je ook naar de bijgaande foto kijken. De foto is in 2005 genomen op de Sint Servaasbrug. Ik vond de foto toevallig weer ergens op mijn harde schijf terug, op zoek naar uiteraard iets anders. Ik verdwaal wel eens op mijn harde schijf bij zo’n zoektocht, en wie zoekt zal vinden, toch. Zo vind ik ook onze regering zoekende, de koning een waterhoofd, de garagist zoekende, de ANWB de weg kwijt, Apple zijn OS7 falend, mijn blog niet publicerend en ga zo maar door. Alles met een knipoog bekijkend valt de afgelopen week dan nog wel mee. Maar ik ben toch blij dat het vandaag de laatste werkdag is, ik ben toe aan vakantie…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Nou Sjoerd, heb je na het weekend vakantie? Of zie je het weekend als vakantie. In beide gevallen een fijne vakantie gewenst.

    Wat je foto betreft, tja zou die brug dan maar op één plek gebruikt worden?

  2. Ik kon het niet laten, ik zou en moest gisteren IOS 7 op mijn ipad hebben. En…… het draait als een trein. Geen problemen tot nu toe. Het stroomverbruik zou hoger liggen, maar daar heb ik nog niet veel van gemerkt. Er zijn wel veranderingen, maar zonder dat was het niet nieuw, toch?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.