Echt niet…
Echt niet…

Echt niet…

bVision Photography

10 september 2012

SUSTEREN – Een bordeel aan de Oude Rijksweg Noord 68 bij Susteren heeft afgelopen nacht grote schade opgelopen door een brand. Dat maakte de brandweer bekend. De brand in de massagesalon annex privéclub brak vlak voor middernacht uit. Op dat moment was er gelukkig niemand in Club 4 you privé aanwezig.

16 September 2013

U raad het al, is de eigenaar van het pand aan het wachten op een bouwvergunning voor het inmiddels behoorlijk gesloopte pand. Alleen het zit een beetje tegen en de gemeente Echt-Susteren laat het behoorlijk afweten volgens de eigenaar. Je zal er maar naast wonen…

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.