Frankie Holiday – werken op woensdag
Frankie Holiday – werken op woensdag

Frankie Holiday – werken op woensdag

Een paar maanden vakantie voor Frank betekend voor mij een even zo lange tijd ‘Werken op Woensdag’. Om deze pijn te verzachten werk ik op die dag viif uur en pak dan de rest van de dag verlof, en als het dan tegen zit maak ik nog teveel uur in een week, maar dat mag de pret niet drukken. Je gunt je collega’s alles toch…
De meneer hieronder laat ook zien wat werken is. Deze houdt het bij zijn eigen leest. Vreemd is dat het echte beroep van schoenmaker welhaast is uitgestorven in deze contreien. Mensen zoals in een hakkenbar kunnen wel schoenen repareren, maar zijn m.i. geen schoenmaker.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Frank boft maar met zo’n collega, denk dat Frank ook voor jou invalt.
    Het is een groot probleem om aan vakmensen te komen, over de hele linie.
    Vroeger werden de schoenen gelapt (kon toen nog)als er geen gel was, nu koopt men goedkope flut dingen. Hans

  2. Werk ze Sjoerd, ik heb vandaag late dienst, dus ik kan het nu rustig aan doen.
    Goede ambachtslieden worden schaars, je moet ze met een lantarentje gaan zoeken vrees ik. Fijne dag gewenst.

    Oh en kun je mij je mail toesturen mijn mailadres staat in de zijlijn bij mijn blog, ik heb foto’s gemaakt van het trafohuisje hier.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.