Spookje
Spookje

Spookje

Tegelwijsheid: Vergis je niet tussen mijn persoonlijkheid en mijn houding.
Mijn persoonlijkheid is wie ik ben, en mijn houding hangt af van wie jij bent.

Hallo, jullie daar, kennen jullie mij nog. Ik ben Kaat, en ben de ondeugendste van alle beesten hier in huis. Alleen dit was niet zo slim. Ik zat een beetje vast onder de kast. Ik moest er eerst helemaal onder kruipen om er zo weer onderuit te komen. En daarbij ben ik ook nog het propje vergeten waar ik achteraan aan het rennen was. Je moet toch wat aan de conditie doen. Die luie baas van mij doet dat toch niet, die ligt maar op de bank te kreunen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. frank-103

  Onze kat Bips persoonlijkheid zit hem dwars, hij past niet onder de kast, maar als je daar opmerkingen over meent te kunnen maken past hij probleemloos zijn houding aan en laat hij je merken waarom ieder gevleugeld dier of muis terecht erg bang voor hem is! Overigens zijn ook diverse kleinere kinderen die hier over de vloer komen bang voor hem, ze hebben littekens als bewijs!

 2. Annette Barendregt

  Jullie kitten zijn ook niet zo slim, hé? In plaats dat je nou zorgt dat het propje gewoon op “open terrain” blijft smijten jullie die altijd op de onmogelijkste plaatsen. Nu zit je met de gebakken peren. Vraag Sjoerd maar of hij dat kastje even op tilt. Dat kan hij wel!

 3. Mooi he hoe die beesten zich in de problemen kunnen werken.
  Onlangs een kast voor de helft leeg moeten halen, omdat een van onze schatjes er niet meer onderuit kon. 😉
  Dan kan je beter op de bank lui liggen te kreunen van het lachen, als je die capriolen ziet. 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.