String

String

Ik heb wel eens van die dagen dat ik door de kabelbomen het bos niet meer zie. Vroeger kon ik dan met pen en papier aan de slag om alles netjes gedocumenteerd te krijgen. Vandaag op de dag is dat een stuk eenvoudiger en maak ik gebruik van mijn mobiele telefoon om zaken tijdelijk even vast te leggen. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden toch. Terug op kantoor kijk ik dan of datgene wat ik in de praktijk zag, ook klopt met de theorie. Wat u op de foto ziet is geen Puppet on a string, maar een foto genomen met mijn iPhone 4s (voor Brillie) van een willekeurige netwerk switch in een van onze Elektriciteitscentrales. Trouwens, een pen, zo’n ding om mee te schrijven, is aan mij niet besteed. Na een dag kan ik zelf niet meer lezen wat ik heb opgeschreven en moet ik mijn collega’s raadplegen. In dat opzicht zijn de moderne hulpmiddelen me op het lijf geschreven.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

  1. Mijn handschrift is er door de jaren heen ook niet beter op geworden. Vandaag zag ik iets wat een paar uur eerder op een white bord voor de leerlingen had opgeschreven. Het was bijna niet te lezen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: