mezelf
mezelf

mezelf

Vandaag heb ik niet zoveel te melden, ik vertrek met mezelf en de trein in de loop van de ochtend richting Utrecht. Om daar deel te nemen aan een door KPN opgezette sessie in de Jaarbeurshallen ofwel Let’s talk Business… En u weet, helemaal met de trein van Zuid Limburg naar Utrecht is voor een doorgewinterde automobilist een uitdaging. Het lukt me dan ook zelden om op de voorspelde tijd weer thuis te zijn. En dat is niets, eind volgende maand moet ik nog eens richting Utrecht… Dus als u me mist vandaag kan dat kloppen, het wordt pas ernstig als ik er morgen ook niet ben.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.