Rechtsstaat
Rechtsstaat

Rechtsstaat

Lees ik me vandaag toch iets waar me de haren recht van overeind gaan staan. Hebben die Amsterdammers weer wat uitgevogeld waar je helemaal gek van wordt. Ik tenminste wel. Daar gaan ze cafe’s sluiten als er een dronken gast wordt aangetroffen. De wet bestaat al vele jaren, maar het vooruitzicht dat de gemeente Amsterdam mannetjes op pad gaat sturen om er ook werkelijk op toe te zien dat die wordt nageleefd, bezorgt de hoofdstedelijke horeca een rolberoerte. Als cafés na 1 november mensen in huis hebben die in kennelijke staat verkeren, wacht ze een week sluiting. Normaal worden gasten pas aangehouden als ze moeilijk gaan doen. Trouwens ik vraag me af hoe ze dat gaan doen. Wanneer is iemand dronken, de ene na 10 pilsjes nog niet, de ander na een borrel. Ik vind het gewoon idioot, je kan straks nog geen feestje meer geven of ze komen kijken of er geen drank of sigaretten bij betrokken zijn. Lekker, na drie keer ga je definitief dicht. Je kunt nog beter een koffieshop ingaan en daar stoned raken, dat wordt gedoogd.
De onderstaande vrouw is al jaren een hit op internet, die heeft hem echt gekraakt, dat vind ik dan ook weer te ver gaan. Haha, alhoewel als je dit in de ochtend op je tuintafel vindt, was het wel een super geslaagd feest.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Die dame wil ik best een keer vinden na een feestje hoor. Dan is het zeker een geslaagd feest geweest. Want je kunt aan haar nog niet zien of ze te veel gedronken heeft, ze kan ook doodop zijn geweest. Maar teveel op. Wat een drama maken ze er van. Zolang je je netjes thuis laat brengen en verder geen overlast veroorzaakt.

    Love As Always
    Di Mario

  2. Zijn ze echt nu allen op hun kop gevallen ?? Dit is echt provocatie en daarbij de drinkers zullen in de anonimiteit gaan ! En daarbij hoe kan je constateren als iemand dronken is ? Ik kan makkelijk een halve bak Jupiler op , zonder verpinken ,Als Westvlaming de normaalste zaak !

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.