Herfst (2)
Herfst (2)

Herfst (2)

Heerlijk, mijn vrije woensdag weer terug nu Frank van vakantie terug is. Nou ja, heerlijk tussen twee haakjes dan. Het was gisterochtend lekker weer, mijn vrouw ging naar de kapper dus ik dacht hop, even naar de Lidl in Brunssum om even de voorraad frisdrank aan te vullen. Kom ik de winkel uit is het weer in ene geheel omgeslagen. Stond ik daar in mijn hemdje terwijl de regen er met bakken uitviel. Nou ja zeg, het wordt tijd voor bezinning, het herinrichten van mijn gedachten, de energie stromen omleiden, en de zomer opslaan in iets minder snel geheugen. Op deze wijze krijg ik dan weer ruimte om alle energiestromen die de herfst brengt weer op te slaan en daar naar te acteren. We beginnen vandaag met een Vitality Check bij de medische dienst van ons bedrijf, zodat naast de revitalisering van mijn hersenen, ook de lichamelijke storingen in kaart worden gebracht en er een poging kan worden gedaan om de rest van mijn werkzame leven, nog beter voorbereid af te maken. Met zestig heb je nog een behoorlijke tijd te gaan straks… Ik hoef gelukkig nog maar te werken tot het voorjaar van 2019

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Annette Barendregt

    Je komt volgens mij lachend door die APK keuring. Maar dan moet je nu wel wat warmers aan gaan trekken, want het weer is omgeslagen en een griepje heb je zo te pakken!

  2. Ik ben net net boven gegaan om een vest te pakken. Net even dat kille eraf halen. Die grote regenbui hebben we hier niet gehad overdag. Maar ’s avonds. Ben je weer apk goed gekeurd?

    Love As always
    Di Mario

  3. Ikke december 2021, maar tegen die tijd is alles allang nog minstens drie keer veranderd, nou ja zolang we er de fun nog van inzien. Er moest alleen niet zoveel vrije tijd in gaan zitten, dat langer doorwerken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.