Zwaargewonde na steekpartij in gevangenis Roermond
Zwaargewonde na steekpartij in gevangenis Roermond

Zwaargewonde na steekpartij in gevangenis Roermond

bVision Photography

Van uw razende reporter:
In de penitentiaire inrichting aan de Keulsebaan in Roermond is maandagochtend een gevangene zwaar gewond geraakt tijdens een steekpartij. Twee gevangenen raakten met elkaar in gevecht, een persoon is daarbij zwaar gewond geraakt. Deze gevangene wordt in een ziekenhuis behandeld. Wat in de berichten mist zijn de foto’s en het feit dat er een complete politiemacht op de been was, een traumahelikopter was ingezet en dat de sfeer in de gevangenis behoorlijk dreigend was. Dit was zelfs buiten aan de ingang te horen. Iedere bezoeker werd geweigerd en mensen die dachten hun vriend of vriendin te gaan bezoeken hadden pech. De poort ging niet meer open voor bezoek.
Ik heb zelfs een filmpje kunnen maken van het vertrek van de traumaheli dat kun je hier vinden. De foto’s zijn met de phone gemaakt, helaas lag de Nikon in de andere auto.
Vraagt u zich zeker af hoe ik daar terecht kwam, heel eenvoudig, als er zoveel politieauto’s en ambulances langs komen vliegen en een traumaheli uit de lucht komt vallen, ga ik kijken wat er aan de hand is… Toeval dus, als dat bestaat.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Zorg je ervoor dat het zondag een beetje rustig is in Roermond, want dan ga ik zondag daar op visite. 😉 Vervelende situatie in de gevangenis. Al die spanningen is voor niemand leuk.

    Love As Always
    di Mario

  2. Ben het wel een beetje eens met Ria maar nieuwsgierigheid is natuurlijk volkomen natuurlijk. Eigenlijk is het raar dat er zo weinig incidenten zijn in gevangenissen; wie honderden agressieve mannen vol met testosteron bij elkaar zet weet natuurlijk honderd procent zeker dat er geweld plaats zal gaan vinden. Dat niet te verwachten getuigt van weinig inzage in de menselijke geest.

  3. Annette Barendregt

    Blijft toch altijd wel een beetje spannend om bij zulke dingen te gaan kijken, hé? Ik doe het ook regelmatig, hoor. Wel alleen als het veilig kan, voor mezelf en de hulpverleners. Ik ga niet in dikke rookwolken staan bij een brand. Zo fanatiek ben ik nu ook weer niet. Maar daar had jij geen last van, want ze zaten toch al achter de tralies! 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.