Ford Mustang
Ford Mustang

Ford Mustang

bVision Photography

Een mooie vette Amerikaan is vandaag aan de beurt. Geen kleine jongen, maar wel een echte muscle car. Hier in Nederland met de huidige benzineprijzen geen echte topper, maar oh wat een toonbeeld van een Amerikaanse auto. Ik kan me voorstellen dat je daar als 18 jarige jongen behoorlijk de blits mee kon maken in het land van de indianen. Trouwens een indiaan en een mustang is ook geen verkeerde combinatie.

bVision Photography

Deze Ford Mustang Mach 1 komt uit 1969 en heeft een 248pk acht cilinder 5800 cc sterke motor onder “the hood” liggen. En ach, in de virtuele garage wordt er toch niet mee gereden, wat maakt het dan uit dat de auto een beetje dorstig is. Het was de eerste uitvoering van deze mach 1 serie, en is de meest gewilde “Pony Car” in Amerika.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

 1. Dit was mijn droomauto, helaas op 18 jarige leeftijd daarvoor niet de centjes, nu ook niet om zo’n exemplaar te hebben.
  Samen met de Ford Capri wel de meest tot verbeelding sprekende auto uit de stal van Ford.

 2. Han

  Tja, dat was de gouden eeuw 3 ct (1,5 €ct) voor een liter diesel. Toen ging het vanwege de olie crisis op de bon (die bonnen heb ik nog). En nu ben ik al van een 2 liter motor naar een 1 liter motor teruggegaan. En dat verschil merk je aan de pomp wel met betalen.

 3. Nou daar heb ik wel een keer een smak geld voor over om die benzine te betalen voor een leuk rondje. Ik rij hem zo het weekend in…. en weer uit.. Kom ik hem maandag wel terugbrengen.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: