Volkswagen135021, maar dan anders
Volkswagen135021, maar dan anders

Volkswagen135021, maar dan anders

bVision Photography

Deze volkswagen uit 1972 is ook klassiek, alleen niet meer in de originele vormen die daar ooit voor bedacht waren. Deze custom cars mogen niet mijn virtuele garage in, maar kunnen best wel mooi gepimpt zijn. In die tijd werd dat ook al gedaan, dus het kan best zijn dat dit opknappertje zo gekocht is. Vooral die spoiler achter is echt nodig hoor…

bVision Photography

Grappig zijn de type benamingen van zo’n volkswagen:
Type 135021:
1: type 1 (Kever)
3: model: 1303
5: stuur: links gestuurd
0: index: standaard
2: Motor: 1300cc, 44pk motor
1: Versnellingsbak: handgeschakelde 4-versnellingsbak

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 reacties

  1. frank-103

    Leuk ding, geïnspireerd door de Porsche 911 turbo die ook zo’n taartschep aan de achterzijde heeft. Deze kevers wilde men toen best wel eens voorzien van een Porsche motor, waardoor de spoiler bijna functioneel werd.

  2. Een kever….mijn eerste auto en later nog 1…was er altijd heel trots op, allebei in een zandkleur en niet gepimpt…wel verzwaard aan de voorkant met wat stoeptegels, want windgevoelig zijn ze wel… jammer van die spoiler op deze, dat vind ik toch niet zo mooi…gek hè, dat zo’n auto je altijd nog kan raken als je er weer eentje ziet rijden….leuk…een fijne dag….Agnès

  3. Goede morgen Sjoerd. Ik sluit alle echte kevertjes in mijn hart, gepimpt of niet, ik was dol op die wagentjes. We hebben er in het totaal drie gehad en met alle drie fijn gereden, die lieten je nooit staan. Het enige nadeel was, dat je er eigenlijk een benzinepomp bij moest kopen, want zuinig waren ze niet.
    Ik wens je een fijn weekend toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.